Fotoalbum balkonbeglazing

Serre Bouw Brabant

Foto's balkonbeglazing

Hebt u een balkon, maar kunt daar te weinig van genieten? Dan is balkonbeglazing wellicht de oplossing. Van een balkon kunt u namelijk gemakkelijk een extra woonruimte creëren. Ideaal! Ook een veranda of overdekt terras is uitermate geschikt voor het toepassen van volglazen wanden.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met balkonbeglazing. Ook voor onze beglazing geldt dat diverse kleuren, afmetingen, samenstellingen en uitvoeringen mogelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor balkonbeglazing te kiezen aan de buitenkant uitgevoerd in onderhoudsvrij aluminium en de binnenkant in hout. Ook zijn er mogelijkheden met volglazen wanden, dus geen kaders/kozijnen om het glas. Andere mogelijkheden zijn schuifpanelen, vaste delen of weg klapbaar glas.

Over Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Wij werken uitsluitend met aluminium. Ons werkgebied ligt in een straal van 75 km rondom Veghel.

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. Dat is ideaal voor het verkrijgen van de staallook die momenteel erg populair is! Bent u ook fan van de staallook?