Solarlux balkonbeglazing

Solarlux balkonbeglazing

Uw balkon is een heerlijke plek om te zitten. Maar helaas, wanneer het regent of waait zit u hier toch niet helemaal op uw plek. De balkonbeglazing van Solarlux biedt de perfecte uitkomst! Met de balkonbeglazing van Solarlux geniet u namelijk het hele jaar door van uw balkon. Tover uw balkon om tot een beschutte plek waar regen en wind geen vat op hebben.

U kunt kiezen voor een ongeïsoleerd systeem, waarmee u uw balkon vooral beschermt tegen wind, regen en geluidshinder, maar u kunt ook nog een stapje verder gaan en een geïsoleerd systeem toevoegen.

In dat geval is uw balkon geen ‘gewoon’ balkon meer, maar een extra leefruimte!

Balkonbeglazing van Solarlux, geplaatst door Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant heeft veel ervaring met het plaatsen van Solarlux balkonbeglazing. Als Quality Partner bent u verzekerd van een perfecte afwerking! Naast balkonbeglazing werken we bij Serre Bouw Brabant ook met vouwwanden, veranda’s, serres en terraskamers van Solarlux.

Eindelijk kunt u het hele jaar door genieten van het uitzicht vanaf uw balkon! Maar waarom zou u kiezen voor balkonbeglazing van Solarlux?

  • Hoog bedieningscomfort
  • Veel systeemvarianten, van geïsoleerd tot ongeïsoleerd
  • Prefab elementen dus korte montagetijd
  • Verschillende toepassingsmogelijkheden
  • Uitgebreid getest en gecertificeerd
  • Made in Germany

SOLARLUX® kwaliteit en eersteklas service van Serre Bouw Brabant

De hoogste kwaliteit in combinatie met eersteklas service en een vakkundige montage. Dat zijn de criteria die een succesvolle onderneming kenmerken. Het Quality Partner-programma van fabrikant Solarlux, marktleider van glazen vouwwanden en aanbouwen, brengt deze vereisten bijzonder sterk tot uiting. 

Om over de gehele branche een gelijkblijvend hoge kwaliteit voor Solarlux-producten te waarborgen, worden alle Quality Partners bijzonder intensief geschoold. Daarom verkrijgen zij na het succesvol afsluiten van de training dan ook het keurmerk ‘gecertificeerd Solarlux Quality Partner’.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant