Lichtstraat uitbouw

Lichtstraat in een uitbouw

Bent u van plan een uitbouw aan uw woning te laten maken? Dan vergroot u uw woonplezier aanzienlijk! Maar wat u natuurlijk niet wilt is het daglicht in uw woonkamer of keuken verliezen. Ook in de uitbouw zelf wilt u het liefst volop daglicht. Een lichtstraat in uw uitbouw is dan de perfecte oplossing.

Een lichtstraat maakt uw uitbouw veel prettiger vanwege het natuurlijke daglicht dat door de lichtstraat naar binnen komt. Wanneer u meer natuurlijk licht in uw uitbouw wilt, is het plaatsen van een lichtstraat de perfecte oplossing. Met een lichtstraat hebt u namelijk niet alleen licht via de ramen in uw wanden, maar ook in het plafond.

Wat is een lichtstraat?

Een lichtstraat is een aluminium constructie op het dak. Door het glas in de constructie komt daglicht door het dak naar binnen. Door de stevige constructie geeft u uw woning bovendien meteen een luxe uitstraling.

De functie van een lichtstraat in uw uitbouw

Wanneer u meer licht wilt in uw uitbouw (zonder dat dit ten koste gaat van de isolatiewaarde en inbraakwering) is een lichtstraat is dan de meest voor de hand liggende oplossing. Ook optisch is een lichtstraat voor uw huis een verrijking voor uw pand of woning.

Veel mensen kiezen voor een lichtstraat in hun uitbouw omdat het daar anders donker dreigt te worden. Met een lichtstraat op de juiste plek krijgt u precies op de juiste plek meer dan voldoende daglicht binnen!

Mogelijkheden van een maatwerk lichtstraat in uw uitbouw

Lichtstraten zijn leverbaar in diverse modellen, kleuren en afmetingen. De kracht van Serre Bouw Brabant is maatwerk. Zo krijgt u altijd een lichtstraat die past bij uw wensen.

Alleen bij Serre Bouw Brabant kunt u maatwerk lichtstraten vinden tegen de prijs van een standaard lichtstraat. We werken bij Serre Bouw Brabant met verschillende lichtstraatmodellen. Heeft u een lessenaarsdak, zadeldak of wolfsdak? Dat is voor onze lichtstraten geen enkel probleem! Iedere woning heeft een unieke, eigen uitstraling. Ook wanneer u een uitbouw laat plaatsen houdt u graag vast aan die stijl. Naast de veel voorkomende modellen produceren we daarom ook eigen lichtstraten met bijzondere afmetingen en modellen.

Bij welke uitbouw kan ik een lichtstraat laten plaatsen?

In prinicpe is een lichtstraat op iedere uitbouw mogelijk. Samen met u kijken we wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant