Balkonbeglazing

Balkonbeglazing als extra woonruimte

Balkonbeglazing wordt breed toegepast

Hebt u een balkon, maar kunt daar te weinig van genieten? Dan is balkonbeglazing wellicht de oplossing. Van een balkon kunt u namelijk gemakkelijk een extra woonruimte creëren. Ideaal! Ook een veranda of overdekt terras is uitermate geschikt voor het toepassen van volglazen wanden.

De mogelijkheden van balkonbeglazing

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met balkonbeglazing. Ook voor onze beglazing geldt dat diverse kleuren, afmetingen, samenstellingen en uitvoeringen mogelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor balkonbeglazing te kiezen aan de buitenkant uitgevoerd in onderhoudsvrij aluminium en de binnenkant in hout. Ook zijn er mogelijkheden met volglazen wanden, dus geen kaders/kozijnen om het glas. Andere mogelijkheden zijn schuifpanelen, vaste delen of weg klapbaar glas.

De voordelen van glazen wanden op uw balkon

Een balkon is een fijne plek om in de zomer te genieten van het weer. Maar in het voor- en najaar kan het flink waaien, waardoor u niet buiten gaat zitten. Door uw balkon met glazen dicht te maken, blijft het open karakter van uw balkon behouden terwijl u nu langer kunt genieten van uw buitenruimte. 

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant