Tuinkamer

Tuinkamer bouwen?

Volop genieten van uw tuinkamer

Met een tuinkamer vergroot u het woongenot. Tuinkamers zijn er om het gehele jaar te genieten van uw tuin. Het buitenleven wordt met een tuinkamer namelijk aanzienlijk vergroot. Zo krijgt uw tuin een compleet nieuwe beleving. Het gebruik van een tuinkamer is zeer divers. Zowel in het voor- en najaar warmt een tuinkamer al lekker op door een waterig zonnetje. In de zomer is het door het toepassen van een zonwering aangenaam genieten. Graag gaan wij met u in gesprek om u van een goed ontwerp en advies te voorzien.

Met een tuinkamer geniet u van alle voordelen die een veranda ook kan bieden. Denk maar eens aan de extra zitruimte die u creëert! In de zomer zit u hier heerlijk uit de wind. Plaatst u glazen wanden, dan kunt u het gehele jaar van uw tuinkamer genieten. 

Tuinkamer showroom 

In onze showroom hebben wij enkele mooie tuinkamers opgesteld staan. Hier geven wij u advies op maat en kunnen wij samen met u kijken naar de beste toepassingen van de verschillende uitvoering. Breng bij een bezoek aan onze showroom enkele foto’s of schetsen mee, zodat we een goed beeld krijgen van de situatie. 

Uw tuinkamer

Met een tuinkamer creëert u extra ruimte om te eten of te relaxen. Bij Serre Bouw Brabant vindt u op maat gemaakte tuinkamers van aluminium. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat u jaar na jaar kunt genieten. Bovendien vragen tuinkamers van aluminium nauwelijks onderhoud. Voor extra comfort kunt u ook heater of verlichting toevoegen. Bent u benieuwd hoe uw tuinkamer er uit komt te zien? Kom dan langs bij Serre Bouw Brabant!

Tuinkamers van Serre Bouw Brabant

Showroom


Informatie aanvragen