Harol zonwering

Een stevige kwaliteits garantie

Zonwering van Harol

Harol zonwering biedt de ideale oplossing voor uw serre. Zo houdt u de temperatuur in uw serre of veranda altijd onder controle! Niet alleen de warmte maar ook de lichtinval wordt gedoseerd en voorkomt dat uw meubels, gordijnen en behang verkleuren. De Harol serre-zonwering is een op maat gemaakte zonwering die bovenop uw serre of veranda geplaatst wordt: de zonnewarmte wordt tegengehouden voordat deze via glas in de woning verspreid wordt.

De afstand tussen het glas en het zonweringdoek laat een goede luchtcirculatie toe zodat de opgestapelde warmte tussen het glasoppervlak en het doek permanent wordt afgevoerd. Een Harol serrezonwering is dus de ideale temperatuurregelaar!

Zonwering voor uw serre of veranda

De ruime keuze aan frame- en doekkleuren laat u toe de serrezonwering perfect af te stemmen op de kleur van de serre of veranda. Met een Harol serre-zonwering wordt uw serre des te meer een verlengstuk van uw woning, waar het steeds aangenaam vertoeven is.

Hoogwaardige materialen

De Harol serre-zonwering is vervaardigd uit hoogwaardige materialen: robuuste en roestvrije aluminium profielen, kunststof onderdelen, rot- en schimmelwerende doeken. Harol biedt u een kwaliteitsgarantie van 5 jaar op haar producten.

Wij adviseren u graag

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk het fotoalbum.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant