Reviews van klanten: Gelderland

Serre of veranda in Gelderland? Lees de reviews.

Bent u van plan een serre in Gelderland te laten plaatsen? Of gewoon benieuwd wat anderen van Serre Bouw Brabant vinden? Lees hier de ervaringen van onze klanten uit Gelderland met onze serres, veranda's en lichtstraten.

Bent u van plan een serre, veranda, hor, vouwwand of kozijn te laten plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staan diverse serres en veranda’s opgesteld. Ook kunnen wij u verschillende mogelijkheden betreffende zonweringen, horren, vouwwanden, kozijnen en ander producten uit ons assortiment tonen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. De aanschaf van een veranda of serre gaat om veel geld. U wilt er daarom zeker van zijn dat de door u gekozen leverancier goed werk levert. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan de reviews over Serre Bouw Brabant op Klantenvertellen.

Sanderien en Sjaak, Renkum

"Wij kregen prima advies over de mogelijkheden van een nieuwe serre (ter vervanging van een heel oude). De monteurs plaatsten deze onder barre weersomstandigheden heel secuur. Serrebouw leverde uitstekende service en kwaliteit vanaf het allereerste contact tot en met de eindoplevering. We zijn erg blij met onze nieuwe serre (compleet met zonwering en spotjes) die in werkelijkheid nóg mooier is dan we tevoren gedacht hadden. Alle complimenten voor bedrijf en medewerkers!"

Hans, Beesd

"Van begin tot het eind helemaal top. Was bij ons best wel lastige klus ivm dijkhuis, maar een droom van ons is perfect gerealiseerd door die vakkundige en vriendelijke mensen. Werkelijk tot in detail is alles voorgemeten en fantastisch gerealiseerd. Waar een bezoek aan hun showroom op een grauwe zaterdagmorgen toe kan leiden! Ik kan serrebouw dan ook echt iedereen aanbevelen. (zeer warme douche krijgen zij van mij)"

Frank, Ede

"Kwaliteit van het product is prima en er is degelijk materiaal gebruikt. Problemen zijn uiteindelijk goed en volledig opgelost en het eindresultaat is een goed geplaatste serre."

Henk, Appeltern

"Uiterst correct, prima uitvoering en uitstekende kwaliteit."

Pieter, Opheusden

"Alles naar tevredenheid geleverd en gemonteerd."

Jaap, Culemborg

"In het offerte stadium goede adviezen mogen ontvangen, na realisatie werden de opleverpunten spoedig en correct verholpen."

Adrie, Eck & Wiel

"Goede advisering en meedenken met de klant. Vakmanschap m.b.t. installatie van de terrasoverkapping. De afwerking is goed verzorgd en er wordt maatwerk geleverd."

Marcel, Nijmegen

"Vakmanschap, flexibiliteit, unieke oplossingen en vriendelijkheid. Brabant op z'n best."

Kees, Wageningen

"Onze serre is jaar geleden met slecht weer (veel regen) volgens opgave geplaatst en voldoet tot nu goed aan onze verwachting."

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant