Reviews van klanten: Zuid Holland

Serre of veranda in Zuid Holland? Lees de reviews.

Bent u van plan een serre in Zuid Holland te laten plaatsen? Of gewoon benieuwd wat anderen van Serre Bouw Brabant vinden? Lees hier de ervaringen van onze klanten uit Zuid Holland met onze serres, veranda's en lichtstraten.

Bent u van plan een serre, veranda, hor, vouwwand of kozijn te laten plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staan diverse serres en veranda’s opgesteld. Ook kunnen wij u verschillende mogelijkheden betreffende zonweringen, horren, vouwwanden, kozijnen en ander producten uit ons assortiment tonen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. De aanschaf van een veranda of serre gaat om veel geld. U wilt er daarom zeker van zijn dat de door u gekozen leverancier goed werk levert. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan de reviews over Serre Bouw Brabant op Klantenvertellen.

Hans, Nieuwkoop

"Alle tijd om in de mooie showroom alles te bekijken met goede informatie en duidelijke uitleg. Alle afspraken zijn precies nagekomen. Het plaatsen van de lichtstraat is perfect gedaan door vakkundige en vriendelijke mensen."

Henk, Krimpen aan de Lek

"Tuinkamer staat nu 5 weken en het is elke dag weer genieten. Het scheelt 5 tot 10 graden met de buiten temperatuur. Geen last van wind en regen. De Tuinkamer is mooi afgewerkt door mensen die hun vak verstaan."

Ruud, Spijkenisse

"Een 8,5!"

A.H. van Luijn, Schoonrewoerd

"Goed bedrijf met kwaliteit."

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant