Serre op maat

Topkwaliteit serres, volledig op maat gemaakt

Maatwerk serres

Een serre bestaat voornamelijk uit glas. Hierdoor komt er veel daglicht binnen en heeft u een prachtig uitzicht op uw tuin. Bij Serrebouw Brabant maken we iedere serre volledig op maat.

Maatwerk serres uit onze eigen fabriek

De serres van Serrebouw Brabant vindt u terug door heel Nederland, maar voornamelijk in Noord-Brabant. We werken in een straal van 75 kilometer rondom Veghel, waar onze showroom zich bevindt. In onze productiefabriek worden alle serres volledig op maat gemaakt. Nadat we uw wensen hebben besproken, zorgen wij voor een ontwerp.

quality-assurance.png

Kwaliteitsmaterialen

Bij Serrebouw Brabant zijn onze maatwerk serres van aluminium. Dit stevige materiaal is onderhoudsvrij en gaat jarenlang mee. Een andere reden om voor aluminium te kiezen is de grote verscheidenheid aan kleuren. Doordat aluminium in veel kleuren beschikbaar is, zijn de mogelijkheden voor een serre die bij uw wensen past groter.

sketch (1).png

Van aanvraag tot plaatsing

Geen enkele serre is hetzelfde. Omdat ieder huis anders is, zijn er ook veel verschillende serres. Bij een moderne woning past vaak niet dezelfde serre als bij een monumentaal pand. Toch kunnen we bij Serrebouw Brabant voor iedere woning een geschikte serre ontwerpen. Dit doen we samen met u.

home (1).png

Alles naar wens

Het grote voordeel van een maatwerk serre is natuurlijk dat ieder detail aan uw wensen voldoet. Als u een serre gaat plaatsen wilt u natuurlijk dat u optimaal gebruik kun maken van deze extra ruimte. Wij staan tijdens dit proces klaar met gedegen advies en jarenlange ervaring in het ontwerpen en plaatsen van serres.

Gedegen advies van ervaringsdeskundigen

Hoe gaat Serre Bouw Brabant te werk?

We bekijken welke wensen en ideeën u heeft en bespreken alle mogelijkheden. Vervolgens gaan we aan de slag om een goed voorstel te maken. Tijdens het gehele traject staan we voor u klaar met gedegen advies. Pas wanneer u volledig tevreden bent over het ontwerp gaan we aan de slag in onze productiefabriek. Onze professionals zorgen dat de serre er precies zo uitziet als u voor ogen had. Nadat de productie is afgerond komt ons montageteam bij u thuis om de serre te plaatsen. Ook na het plaatsen blijven we bereikbaar voor service.

De juiste keuzes maken bij het ontwerpen van uw serre

Een maatwerk serre betekent ook dat u veel keuzes moet maken. Gelukkig staat u er niet alleen voor in dit proces! Bij Serrebouw Brabant staan we voor u klaar met advies. Samen bekijken we het ontwerp van uw serre en maken we iedere beslissing. U geeft aan wat u mooi en/of praktisch vindt, wij adviseren u op basis van onze jarenlange ervaring. Door de jaren heen hebben we zoveel verschillende serres geplaatst in verschillende stijlen, dat we weten hoe we met maatwerk aan al uw wensen kunnen voldoen.

Plan een afspraak

De voordelen van een serre

Een serre op maat zorgt natuurlijk voor een grote woon- en leefruimte. Maar een serre heeft meer voordelen! Iedere serre bestaat voor het grootste gedeelte uit glas. Dit zorgt voor een mooi uitzicht op uw tuin en laat veel daglicht binnen. Bij de bouw van onze serres maken we uitsluitend gebruik van aluminium. Omdat dit materiaal zeer sterk is kunnen we gebruik maken van dunne profielen. Dat betekent dus extra veel ruimte voor glas! Een serre dient niet alleen als extra woonruimte, maar ook als thermische buffer tegen de buitengevel. Een serre op maat is dus niet alleen mooi, maar ook praktisch.

Lees meer over besparen met serres

Meer daglicht

Naast de thermische buffer en warmte die een serre kan verzorgen, zorgt een serre ook voor meer daglicht. Hierdoor is een serre bij veel mensen hun favoriete plek in huis. Met een serre hebt u het hele jaar het gevoel buiten te zitten, met alle voordelen van binnen zitten.

Standaardoplossing of serre op maat

Neemt u geen genoegen met een standaardoplossing voor uw serre? Dan is maatwerk de beste oplossing. Een maatwerk serre maakt het namelijk mogelijk over ieder detail te beslissen, zodat de serre perfect aansluit op uw woning.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant