Serre uitbouw

Uw huis uitbreiden met een serre

Serre

Uw huis uitbreiden met een serre? Dat kan! Bij Serre Bouw Brabant zijn de mogelijkheden voor serres eindeloos. Serres maken de woonruimte uw huis meteen stukken groter.

Wat is een serre?

Serres (ook wel tuinkamer, woonserre of zelf veranda en overkapping genoemd) staan voor een aanbouw of uitbouw van uw woning. Zo’n tuinkamer wordt vaak uitgevoerd met een glazen dak en wanden.

Aluminium serres

Voor de constructie van onze serres maakt Serre Bouw Brabant gebruik van aluminium. We kiezen voor dit materiaal omdat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.

Tuinserres of woonserres

Bij Serre Bouw Brabant kiest u de stijl en kleuren die bij uw woning passen. Gaat u voor een landelijke tuinserre waarin u het gevoel heeft midden in uw tuin te zitten? Of kiest u juist voor een prachtige woonserre als verlenging van uw woonkamer?

Een serre vergroot uw woning

Serres zijn dé manier om uw woning te vergroten en meer licht in uw woning te krijgen. Met een serre hoeft u niet bang te zijn voor het lichtverlies dat een platdak bijvoorbeeld wel kan veroorzaken. Maar een serre bouwen…dat doet u niet zomaar. Met Serre Bouw Brabant bent u verzekerd van een professionele partner die altijd de beste oplossing heeft. Het maakt niet uit of u zelf al een idee hebt of juist nog helemaal geen idee hebt over hoe het eindresultaat moet zijn; wij denken graag met u mee over een perfecte woonserre!

De mogelijkheden van uw serre

Omdat de serres van Serre Bouw Brabant van alle gemakken zijn voorzien, kunt u het hele jaar door genieten van de extra ruimte. Zelfs als het buiten koud of juist warm is, is het in uw woonserre goed toeven.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden, modellen en prijzen.

Informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie, of bent u benieuwd naar onze modellen? Dan kunt u, door middel van ons speciale contactformulier, de juiste informatie aanvragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.

Plan een bezoek aan onze showroom

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant

Serrebouwers uit Brabant

Wilt u een serrebouwer uit uw eigen omgeving? Dan is Serre Bouw Brabant dé ideale partner! Lees hier meer: