Serre in Den Bosch aanbouwen

Neem contact op met Serre Bouw Brabant

Serre in Den Bosch

Woont u in het mooie Noord-Brabant? Dan begrijpen we dat u graag een serre of aanbouw aan uw woning wilt laten plaatsen. Helemaal als u in Den Bosch woont!

’s-Hertogenbosch moet wel één van de mooiste steden van Noord-Brabant zijn. Bij Serre Bouw Brabant bent u aan het juiste adres voor een prachtige serre, aanbouw, veranda of tuinkamer.

Kwaliteit op de eerste plek

Serre Bouw Brabant staat garant voor een geweldige serre waar u levenslang van kunt genieten. Bij ons staat kwaliteit altijd bovenaan.

Een serre laten plaatsen in het centrum van Den Bosch?

Bouwen in het centrum van Den Bosch kan lastig zijn. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u, zodat u de serre van uw dromen krijgt. Gaat u uw huis in Den Bosch verbouwen, dan is het verstandig om u van te voren goed laat informeren. Onze medewerkers helpen u graag bij het verkennen van de mogelijkheden voor een serre, aanbouw of tuinkamer.

Creëer extra ruimte met een serre!

Bij Serre Bouw Brabant zorgen we er graag voor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van de extra ruimte in uw woning. Deze ontstaat natuurlijk door het laten bouwen van een serre.

Serre Den Bosch

Vergunningsvrij serre bouwen in Den Bosch

Voor sommige serres is een bouwvergunning nodig. Steekt de serre van uw dromen aan de achterkant van de woning niet verder uit dan vier meter, dan kunt u in Den Bosch in veel gevallen vergunningsvrij een aanbouw zetten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Serre Bouw Brabant.

Daarom kiest u voor Serre Bouw Brabant

  • Maatwerk serres
  • Ontworpen en gebouwd door een professionals
  • Gemaakt van onderhoudsarm en ijzersterk aluminium
  • Verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren
  • Alle stijlen mogelijk
  • In de buurt van Den Bosch

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant