Serre in Nijmegen aanbouwen

Neem contact op met Serre Bouw Brabant

Serre in Nijmegen

Kan uw achtertuin in Nijmegen wel een serre gebruiken? Of beter nog: kan uw woning wel een serre gebruiken? Dan bent u bij Serre Bouw Brabant aan het juiste adres! Wij plaatsen hoogwaardige serres in Nijmegen en omstreken. Bent u niet op zoek naar een serre, maar naar een uitbouw van uw woning of een overkapping? Ook dan helpen we u graag bij Serre Bouw Brabant!

Hoe gebruikt u uw serre?

Uw huis in Nijmegen wordt nóg mooier wanneer u het uitbouwt met een serre. Zo creëert u meer ruimte voor uzelf en uw gezin. Een serre kan voor van alles gebruikt worden: als verlening van de woonkamer, als tuinkamer met veel lichtinval, als overkapping van uw terras. Hoe de serre van uw dromen eruit ziet, daar komen we graag samen met u achter.

De stijl van serres in Nijmegen

Het maakt voor ons niets uit in welke stijl u uw serre het liefst ziet. Van modern tot landelijk en klassiek: wij kunnen altijd een serre maken die perfect past bij uw wensen én bij de stijl van uw woning. Heeft u een prachtige jaren ’30 woning? Dan is een strakke, moderne serre misschien niet de beste keus. Samen met u kijken we welke stijl aansluit op uw woning. Zo geniet u niet alleen van de extra ruimte, maar ook van het fraaie buitenaanzicht van uw woning!

Vraag een offerte aan voor uw serre in Nijmegen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Serre Bouw Brabant? Neem dan contact met ons op.

Serre Nijmegen

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant