Tuinkamer offerte

Ontvang de prijs van een tuinkamer op maat

Tuinkamer offerte

Bent u op zoek naar een veranda die uw woon- en leefruimte in één klap stukken vergroot? Bij Serre Bouw Brabant maken we graag een offerte op maat voor u! Bij Serre Bouw Brabant maken we iedere veranda op maat. Dit betekent dat ook iedere offerte op maat wordt gemaakt.

Veranda bouwen? Laat een offerte op maat maken!

Welk model veranda of terrasoverkapping zou u willen laten bouwen? Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur? Hoe groot moet uw veranda worden? Allemaal vragen die belangrijk zijn bij het opstellen van een offerte voor de veranda van uw dromen. Of u nu een duidelijk idee heeft of juist helemaal niet, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw veranda of terrasoverkapping.

Direct contact opnemen

De kosten van een veranda

Bij Serre Bouw Brabant maken we uitsluitend maatwerk. Om deze reden maken wij géén gebruik van prijslijsten. Bij iedere veranda wordt de offerte volledig apart berekend. Zo houdt u de kosten van uw terrasoverkapping in eigen hand. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw veranda dichtmaken met glazen wanden, zodat u uw terrasoverkapping het hele jaar door kunt gebruiken.

De prijs van uw veranda of terrasoverkapping hangt af van een aantal factoren. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw veranda zo luxe mogelijk te maken. Desondanks zijn ook de meest basic veranda's een aanvulling op uw woning en tuin. Opties die invloed hebben op de offerte van uw veranda:

  • Zonwering
  • Verlichting
  • Beglazing
  • Terraslampen

Gratis en vrijblijvende offerte van uw tuinkamer

Bij Serre Bouw Brabant is zowel het opmaken van een prijsopgaaf als een bezoek aan huis voor een deskundig advies geheel kosteloos en vrijblijvend. Wilt u gratis een offerte van uw aanbouw op laten maken? Neem dan contact met ons op!

De veranda's van Serre Bouw Brabant

Bij Serre Bouw Brabant maken we veranda's van aluminium. Dit materiaal is licht, maar ijzersterk. Bovendien is aluminium duurzaam en onderhoudsvrij. Volop voordelen dus! Bent u benieuwd naar de voordelen van aluminium? Wij vertellen u er graag meer over. Bij Serre Bouw Brabant werken we bovendien nauw samen met grote merken zoals Weinor en Solarlux. Wilt u meer weten over de Weinor terrasoverkappingen of Solarlux veranda's? Lees dan hier verder.

Direct contact opnemen

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant