Wat kost een veranda?

De prijs van een veranda

Wat kost een veranda?

“Wat kost een veranda eigenlijk?” is een vraag die we bij Serre Bouw Brabant vaak krijgen. Omdat we alles op maat maken, is het antwoord op deze vraag bij iedereen anders. De één kiest voor een uitgebreide veranda met glazen wanden, terwijl de ander voor een eenvoudige terrasoverkapping kiest. De prijzen lopen dan uiteen.

Bent u op zoek naar een veranda? Dan bent u bij Serre Bouw Brabant aan het juiste adres. Met een veranda geniet u het hele jaar door van uw tuin, zonder last te ervaren van de kou en wind. Voordat u een veranda aan gaat schaffen wilt u natuurlijk graag weten wat een veranda kost. Bij Serre Bouw Brabant maken we vrijblijvend een offerte op maat. Dit doen we omdat geen veranda bij Serre Bouw Brabant hetzelfde is. Vak- en maatwerk zijn onze specialiteiten. Hierdoor is de prijs van een veranda ook volledig afhankelijk van uw wensen.

Ontvang een offerte op maat

  • Het materiaal
  • De beglazing
  • Het model
  • De afmetingen.

Bent u op zoek naar de prijs van een aluminium veranda? Neem dan contact op met Serre Bouw Brabant. Omdat Serre Bouw Brabant uitsluitend maatwerk levert hanteren wij géén prijslijsten. Dus iedere veranda wordt apart voor u berekend. 

Direct contact opnemen

Prijsberekening veranda

Serre Bouw Brabant heeft al jaren ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van veranda’s of terrasoverkappingen. Door onze jarenlange ervaring weten we ook dat het onmogelijk is een goede prijsberekening te maken zonder met u te overleggen. Uw wensen zijn namelijk het belangrijkst. Wij nodigen u daarom van harte uit een bezoek te brengen aan onze showroom.

Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u de verschillende mogelijkheden tonen. Wanneer u in het bezit bent van een bouwtekening, afmetingen en/of foto’s van de bestaande situatie kunt u deze meenemen naar onze showroom.

Nadat u uw wensen aan ons hebt voorgelegd, kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Daarna gaan we aan de slag met een passende prijsopgaaf. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken.

Kosteloze en vrijblijvende prijsberekening

Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Een prijsindicatie vooraf is niet mogelijk, dit in verband met de verschillende mogelijkheden, zoals keuze van materiaal en de toe te passen constructies.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant