Serres op maat: de productiefabriek van Serrebouw Brabant

Maatwerk serres

Bij Serrebouw Brabant produceren we al onze producten in onze eigen fabriek, met ons eigen personeel. Daardoor is het vrijwel altijd mogelijk om aan uw wensen te voldoen.

Bij Serrebouw Brabant maken we serres, lichtstraten, kozijnen en meer. Alles wordt in onze eigen productiefabriek op maat gemaakt. Serrebouw Brabant is gevestigd op de Mountbattenweg in Veghel. 

Hier is niet alleen onze uitgebreide showroom te vinden waar verschillende serres opgesteld staan. Ook onze ruimte werkplaats is hier te vinden!In onze werkplaats wordt iedere serre op maat gemaakt van aluminium. Dit materiaal is uitermate geschikt voor het toepassen in kozijnen, lichtstraten en serres. Aluminium is gemakkelijk te onderhouden, slijt nauwelijks en gaat daardoor jarenlang mee. Deze metaalsoort is ook nog eens ijzersterk.

Waarom kiezen voor een serre op maat?

Bij Serrebouw Brabant maken we jaarlijks meer dan zestig serres en op maat. We denken dan ook graag met onze klanten mee. Zo voorkomen we verrassingen en knooppunten al vroeg in het proces. Weet u al voor welk model serre u zou willen gaan? En welke kleur de serre zou moeten worden? Misschien weet u zelfs al wat de afmetingen zijn.

Kortom: iedereen heeft eigen wensen en eisen als het aankomt op het laten plaatsen van een serre. Daarom maken we bij Serrebouw Brabant ook iedere serre op maat. Alleen door maatwerk te leveren kunnen we iedere klant blij maken met de serre van zijn of haar dromen.

De prijs van onze maatwerk serres

Bij Serrebouw Brabant hanteren we geen prijslijsten. Het is onmogelijk om een prijslijst te maken omdat we uitsluitend maatwerk leveren. Bent u van plan een serre te laten plaatsen, dan berekenen wij graag de kosten voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De prijs van een serre wordt bepaald door verschillende factoren, zoals het model, de constructie, de beglazing en de afmetingen.

Het ontwerp van uw serre

Nadat u een bezoek hebt gebracht aan onze showroom waarin we samen kijken naar uw wensen en eisen komen we bij u langs om de situatie te bekijken. Vervolgens maken we een definitief ontwerp en kan de serre van uw dromen worden geproduceerd!

Maar de service van Serrebouw Brabant gaat verder! Indien gewenst kunnen wij namelijk ook de bouwaanvraag verzorgen en een aannemer inschakelen voor het bouwtechnische gedeelte.

Bij Serre Bouw Brabant kunt u in dit stadium rekenen op:

  • Deskundig advies
  • Een ontwerp dat aansluit op al uw eisen en wensen
  • Een duidelijke, gespecificeerde offerte

Kies het model van uw serre

Aan elke woning kan een serre aanbouw geplaatst worden. Qua model, stijl, kleur en afmeting zijn er legio mogelijkheden bij Serre Bouw Brabant. Wij kunnen u helpen met uw eigen ontwerp of u heeft misschien al een ontwerp van een architect? In beide gevallen bent u bij Serre Bouw Brabant aan het juiste adres.

Om u een indruk te geven van de verschillende modellen kunt u de onderstaande tekeningen bekijken:

3D serre ontwerp

Voordat u een serre gaat aanbouwen is het belangrijk een goed ontwerp te maken. Om u een goed beeld te geven van serre zoals u deze wenst beschikt Serre Bouw Brabant over een mooi 3D-ontwerp programma. Met dit programma proberen wij een realistisch beeld te geven van het uiteindelijke resultaat. Hieronder een voorbeeld van een dergelijk ontwerp. Dit programma kunnen wij ook gebruiken voor het ontwerpen van overkappingen en kozijnen. Ook de werking van een vouwwand kunnen we met dit programma demonstreren. Dit alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Fabricage van serres

Nadat het definitieve ontwerp is goedgekeurd gaan we in onze werkplaats aan de slag. De aluminium constructie wordt hier op maat gemaakt. Daarna wordt deze op locatie door de mensen van Serrebouw Brabant gemonteerd.

Bij Serre Bouw Brabant kunt u in dit stadium rekenen op:

  • Eigen productie in onze ruime werkplaats
  • Een professioneel team met kennis van zaken
  • Deskundige montage door onze eigen monteurs

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant