Staal look serre of lichtstraat

Staal look serre of lichtkoepel

Staal is helemaal hip op dit moment! We komen de stalen deuren, ramen, serres en puien overal tegen. Niet alleen in stoere, industriële woningen…ook in landelijke huizen zijn ze regelmatig te vinden! Bij Serre Bouw Brabant begrijpen we deze trend wel. De stalen kozijnen hebben een stoer en stevig uiterlijk.

Bent u van plan een serre aan uw huis te bouwen, maar zoekt u naar die ongeëvenaarde staallook? Dan kunnen wij u helpen! Serre Bouw Brabant is specialist op het gebied van steellook kozijnen en serres.

Waarom kiezen voor een serre of lichtstraat met een stalen look?

Een minimalistisch design dat grootsheid uitstraalt. Een stoere constructie die toch licht en onderhoudsvrij is, waardoor u constant geniet van de extra ruimte. Het licht valt uw woning binnen langs de slanke, zwarte profielen.

“Slanke profielen voor de onmiskenbare stalen look”

Door overbodige details weg te laten uit het ontwerp ontstaat er een prachtig ontwerp dat gevoel voor luxe en design uitstraalt. De stijl van stalen serres en lichtkoepels staat eigenlijk min of meer wel vast. Maar dat wil niet zeggen dat uw idee precies overeenkomt! Bij Serre Bouw Brabant is daarom alles mogelijk. De afmeting, de kleuren, het model en de accessoires. In onze showroom zijn verschillende staallook opties te zien. Wij leggen u hier graag meer uit over onze mogelijkheden.

Waardoor wordt de steellook gekenmerkt?

De populaire steellook bij serres en kozijnen kenmerkt zich door het fijne ramenprofiel. Dit slanke profiel werd vroeger eigenlijk voornamelijk gebruikt in panden uit de jaren dertig. Destijds werden veel stalen kozijnen gebruikt. Helaas isoleerden deze niet goed.

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel dat zo kenmerkend is voor de staal look. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. 

De voordelen van aluminium steel look: 

  • Uitstraling van staal, comfort van aluminium
  • IJzersterk en onderhoudsvrij materiaal
  • Geen zware draaidelen
  • Aluminium isoleert beter dan staal
  • Sfeervol uiterlijk dat past bij verschillende bouwstijlen
  • Geen roestvorming

Stalen details in uw woning toevoegen?

Stalen serre
Een serre is dé manier om uw woning te vergroten. Met een glazen serre haalt u een stukje van buiten naar binnen en wordt uw woonoppervlak vergroot zonder in te leveren op lichtinval in uw woning. De laatste jaren zijn de stalen serres enorm populair. Een stalen serre is de ideale combinatie van een slanke en industriële uitstraling met het open karakter van een glazen serre. Zo creëert u een eigentijdse serre die een echte eyecatcher is voor uw woning én tuin!

Meer over serres >>

Stalen lichtstraat
Een aanbouw aan uw woonhuis plaatsen, zonder dat het te donker wordt binnen? Een lichtstraat is de perfecte en stijlvolle optie! Bent u ook zo’n fan van de steellook die de laatste jaren ongekend populair is? Kies dan voor de stalen lichtstraten van Serre Bouw Brabant. Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in iedere maat en in verschillende modellen. Het stoere uiterlijk van de staallook lichtstraten zal ook uw woning nét een beetje specialer maken!

Waarom aluminium in plaats van staal?

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Ook voor onze steellook kozijnen! Aluminium is namelijk het ideale materiaal voor de bouw van serres, vouwwanden, kozijnen en lichtstraten. Aluminium heeft een aantal voordelen ten opzichte van kunststof en hardhout. Het krimpt, vervormt, scheurt, rot en roest namelijk niet. Aluminium is veelzijdig, sterk en licht en dus uitermate geschikt voor het gebruik voor kozijnen, schuif- of vouwwanden en bijvoorbeeld serres. Aluminium is voor meer dan 95% recyclebaar, uw product is op den duur bijna volledig te hergebruiken en dus ook de juiste keus voor het milieu. Het andere grote voordeel van aluminium kozijnen is dat deze niet geschilderd hoeven te worden en weinig tot geen onderhoud behoeven. Wanneer er u voor zorgt dat deze eens per jaar goed gereinigd worden kunt u jaren van uw product kunt genieten.

Steellook bij Serre Bouw Brabant

Bij Serre Bouw Brabant wordt uw serre of lichtstraat helemaal op maat gemaakt. We produceren alles in eigen fabriek met ons eigen personeel, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Ook de montage wordt door ons eigen team verzorgd.

Bij Serre Bouw Brabant hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de steellook. Klanten met een wens voor die bijzondere stalen look hebben we kunnen voorzien van een prachtige serre en lichtstraat!

Steellook serre

Serre Bouw Brabant werkt in een straal van ongeveer 100 km rondom Veghel