Veranda of overkapping in Eindhoven

Uw tuin in Eindhoven voorzien van een overkapping of veranda

Uw tuin in Eindhoven voorzien van een overkapping of veranda

Woont u in het zonnige zuiden (van Nederland)? Dan is een mooie veranda of overkapping onmisbaar in uw tuin! Stelt u zich eens voor dat u binnenkort in uw eigen achtertuin in Eindhoven geniet van de zon, zelfs als het niet heel erg warm is. Of wanneer het regent in Eindhoven op een zomerdag, waarop u toch graag buiten zit…Een veranda of overkapping van Serre Bouw Brabant maakt het mogelijk!

Veranda of overkapping in Eindhoven

Bij Serre Bouw Brabant begint de aanschaf van een veranda of overkapping altijd in onze showroom. Hier kunt u niet alleen inspiratie opdoen, maar ook informatie krijgen over de mogelijkheden.

Wilt u een open terrasoverkapping? Of kiest u juist voor een veranda met glazen wanden? Dat is helemaal aan u! Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw woning in Eindhoven. Wist u bijvoorbeeld dat u met een dichte veranda een ruimte creëert die u eigenlijk het hele jaar door kunt gebruiken? Daarnaast bieden we u bij Serre Bouw Brabant de mogelijkheid om zonwering, verlichting en terraslampen toe te voegen aan uw veranda. Zo ontstaat er een overkapping die niet alleen uw tuin in Eindhoven mooier, maar ook praktischer maakt.

Bezoek onze showroom vanuit Eindhoven

De showroom van Serre Bouw Brabant is vanuit Eindhoven gemakkelijk te bereiken. Indien mogelijk kunt u bouwtekeningen meenemen, zodat we u beter kunnen adviseren over de mogelijkheden. In een tweede gesprek kunnen we bij u thuis de situatie bekijken en alle plannen daarop aanpassen. Wist u dat het maken van een prijsopgaaf en een huisbezoek bij Serre Bouw Brabant geheel vrijblijvend en kosteloos is?

Plan een bezoek aan onze showroom

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Heeft u behoefte aan aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Meer informatie over een overkapping

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Ontvangt u graag aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant