Veranda of overkapping in Helmond

Uw tuin in Helmond voorzien van een overkapping of veranda

Uw tuin in Helmond voorzien van een overkapping of veranda

Bent u van plan uw tuin in Helmond te voorzien van een prachtige en functionele veranda of overkapping? Kom dan langs bij Serre Bouw Brabant! Wij maken de mooiste veranda’s, terrasoverkappingen en serres. Helemaal op maat. Zo wordt uw tuin een nóg mooiere plek om te zitten!

Genieten van de eerste zonnestralen in de lente? Nazomeren zonder het koud te krijgen ’s avonds? Dat kan met een overkapping of veranda. Hier blijft de warmte hangen, zodat u bijna het hele jaar kunt genieten van uw nieuwe plek.

Veranda of overkapping in Helmond?

Heeft u in uw tuin vaak te maken met een flink wind? Dan kunnen we uw terrasoverkapping aanvullen met glazen vouw- of schuifwanden. Maar er zijn meer mogelijkheden! Zo kunt u uw veranda bijvoorbeeld voorzien van zonwering (op of onder het dak), verwarming en verlichting. De keuze is helemaal aan u! Een veranda is een terrasoverkapping bij of aan uw woning. Meestal steunt het afdak op palen. Al onze veranda’s en overkappingen worden gemaakt van aluminium.

Uw woning in Helmond

Aan iedere woning kan een veranda of overkapping geplaatst worden. Serre Bouw Brabant maakt veranda’s en overkappingen namelijk op maat, waardoor ze altijd naadloos aansluiten op uw woning. Geen kant en klare oplossingen dus, maar een overkapping die écht bij uw wensen en uw woning past.

Veranda of overkapping van aluminium

Bij Serre Bouw Brabant maken we veranda’s en overkappingen van aluminium. Een terrasoverkapping van aluminium is niet alleen onderhoudsarm, maar heeft meer voordelen: aluminium krimpt, vervormt, scheurt, rot en roest niet. Bovendien is het veelzijdig, sterk en licht. Dit maakt het ideaal voor het gebruik van veranda’s, overkappingen en serres. Met aluminium maakt u ook een milieubewuste keuze. Dit materiaal is namelijk voor meer dan 95% recyclebaar. Bij Serre Bouw Brabant werken we met verschillende kleuren, zodat uw overkapping of veranda in Helmond precies de kleur krijgt die u voor ogen hebt.

Bezoek onze showroom vanuit Helmond

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom! Hier staan verschillende opties opgesteld, zodat u een beter idee krijgt van het eindresultaat. Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk geheel vrijblijvend. Het maakt niet uit of u al precies weet hoe uw veranda of overkapping eruit moet zien, of u juist nog helemaal geen idee hebt: onze medewerkers helpen u graag.

Plan een bezoek aan onze showroom

Meer informatie over een overkapping

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Ontvangt u graag aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant