Veranda of overkapping in Hilvarenbeek

Uw tuin in Hilvarenbeek voorzien van een overkapping of veranda

Uw tuin in Hilvarenbeek voorzien van een overkapping of veranda

Kan uw woning in Hilvarenbeek wel een overkappingof veranda gebruiken? Kom dan langs bij Serre Bouw Brabant. Wij maken veranda’s en terrasoverkappingen op maat, zodat u een prachtige aanbouw krijgt. Al onze veranda’s zijn dus volledig op maat gemaakt. Wist u dat we bij Serre Bouw Brabant uitsluitend gebruik maken van milieuvriendelijk en ijzersterk aluminium?

Waarom werken we bij Serre Bouw Brabant met aluminium voor het maken van veranda’s en overkappingen? Het antwoord is simpel: aluminium biedt veel voordelen! In tegenstelling tot kunststof en hardhout krimpt, vervormt, scheurt, rot en roest aluminium niet. Daarnaast is het veelzijdig, sterk en licht tegelijk. Dit maakt het een product dat ideaal is voor het verwerken in een verandaof overkapping. Naast al deze voordelen is aluminium ook nog eens voor meer dan 95% recyclebaar, waardoor het bijna volledig hergebruikt kan worden en milieuvriendelijk is.

De voordelen van aluminium

  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Veelzijdig
  • Kleurrijk
  • Milieuvriendelijk

Uw veranda of overkapping in Hilvarenbeek

Wanneer u de beslissing neemt om een verandaof overkapping te plaatsen, doet u dat het liefst met een bedrijf dat met u meedenkt over de mogelijkheden. Serre Bouw Brabant adviseert u graag over de mogelijkheden en de beste opties. Daarbij staat eerlijkheid voorop: wij vertellen u niet alleen wat er mogelijk is, maar ook waar u beter niet voor kunt kiezen

Jarenlang genieten van uw veranda of overkapping

Wanneer u kiest voor een overkapping van Serre Bouw Brabant, bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. U geniet meer van uw tuin met een kwalitatief hoogstaande overkapping! Bovendien is Serre Bouw Brabant vanuit Hilvarenbeek gemakkelijk te bereiken. Hierdoor bent u snel in onze showroom om inspiratie op te doen.

Bezoek onze showroom vanuit Hilvarenbeek

Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier staan onze medewerkers klaar om u op weg te helpen naar de veranda, overkapping of tuinkamer van uw dromen. In onze showroom staan veranda’s aangebouwd in verschillende stijlen en kleuren, zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige overkapping.

Plan een bezoek aan onze showroom

Meer informatie over een overkapping

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Ontvangt u graag aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant