Veranda of overkapping in Oirschot

Uw tuin in Oirschot voorzien van een overkapping of veranda

Uw tuin in Oirschot voorzien van een overkapping of veranda

Uw woning in Oirschot uitbreiden met een overkapping of veranda? Deze upgrade voor uw tuin zal u jarenlang woongenot opleveren! Serre Bouw Brabant helpt u graag bij het verwezenlijken van uw droom. Wij maken veranda’s en overkappingen op maat die naadloos aansluit op uw woning.

Wanneer u een overkapping of veranda in uw tuin laat plaatsen, bent u verzekerd van extra veel tijd in uw tuin. Door de overkapping blijft de warmte langer hangen en, als u dat wenst, wordt de veranda ook winddicht en schaduwrijk gemaakt. Zo kunt u in ieder seizoen meer genieten van uw tuin. Bovendien zorgt het vele glas ervoor dat de lichtinval in uw woning nog steeds ruim voldoende blijft.

Iedere veranda op maat gemaakt

Bij Serre Bouw Brabant wordt iedere overkapping en iedere veranda op maat gemaakt. Dat betekent dat u, samen met ons team, uw veranda van uw dromen kunt ontwerpen. Neem uw eigen schetsen mee en wij borduren erop voor. Bij Serre Bouw Brabant denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Zo krijgt u misschien wel een overkapping die u vooraf nooit had kunnen bedenken, maar wel aansluit op ál uw wensen! Bij Serre Bouw Brabant maken we uw dromen werkelijkheid, zodat u langer kunt genieten van uw tuin in Oirschot.

Uw wensen

Wilt u een open terrasoverkapping? Of kiest u juist voor een veranda met glazen wanden? Dat is helemaal aan u! Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw woning in Oirschot. Wist u bijvoorbeeld dat u met een dichte veranda een ruimte creëert die u eigenlijk het hele jaar door kunt gebruiken? Daarnaast bieden we u bij Serre Bouw Brabant de mogelijkheid om zonwering, verlichting en terraslampen toe te voegen aan uw veranda. Zo ontstaat er een overkapping die niet alleen uw tuin in Oirschot mooier, maar ook praktischer maakt.

Bezoek onze showroom in de buurt van Oirschot

Benieuwd naar de mogelijkheden van een overkapping of veranda in uw tuin? Kom dan langs in de showroom van Serre Bouw Brabant. Ons team staat voor u klaar om u te informeren over de uiteenlopende mogelijkheden. Daarnaast adviseren wij u natuurlijk graag over het model, de kleur en overige opties.

Plan een bezoek in

Meer informatie over een overkapping

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Ontvangt u graag aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant