Veranda of overkapping in Oss

Uw tuin in Oss voorzien van een overkapping of veranda

Uw tuin in Oss voorzien van een overkapping of veranda

Wilt u meer van uw tuin in Oss genieten? Dan is een overkapping of veranda de perfecte oplossing! Met een veranda of overkapping zit u een groot deel van het jaar heerlijk warm te genieten van de zon. In de zomer kunt u uw veranda uitrusten met zonwering, zodat u een schaduwrijke plek creëert.

Een veranda of overkapping is de perfecte plek om uw tuinmeubels neer te zetten. Stelt u zich eens voor: een mooier zomeravond in Oss, waarbij u heerlijk kunt barbecueën en met de hele familie gezellig kunt eten onder de overkapping. Zelfs een spatje regen gooit nooit meer roet in het eten!

Tuinkamer

Een veranda of overkapping in uw tuin in Oss? Kom dan eens langs bij onze showroom in Veghel! Serre Bouw Brabant is actief in heel Nederland, maar met name in Brabant. Vanuit Oss bereikt u onze showroom snel. Hier kunt u inspiratie opdoen en staan onze medewerkers klaar om u te informeren over de mogelijkheden omtrent een veranda. Serre Bouw Brabant maakt alle veranda’s en overkappingen helemaal op maat. Dat betekent dat geen enkele veranda exact hetzelfde is en u een overkapping krijgt die perfect aansluit op uw wensen. Aan ieder huis kan een veranda of overkapping geplaatst worden. De vraag is alleen wat de beste optie is. Ons team komt daarom graag bij u langs om een kijkje te nemen bij de huidige situatie. Op basis daarvan kunnen we een passend ontwerp maken. Wanneer u uw tuin in Oss voorziet van een veranda of overkapping van Serre Bouw Brabant, krijgt u een unieke oplossing!

Bent u op zoek naar een tuinkamer? Ook die maken we bij Serre Bouw Brabant! Met een tuinkamer geniet u het hele jaar door van uw tuin. Het buitenleven wordt hiermee aanzienlijk vergroot en uw tuin krijgt een compleet nieuwe beleving. Benieuwd naar ons advies over een tuinkamer? Neem dan contact met ons op of lees hier meer.

Bezoek onze showroom vanuit Oss

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom! Hier staan verschillende opties opgesteld, zodat u een beter idee krijgt van het eindresultaat. Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk geheel vrijblijvend. Het maakt niet uit of u al precies weet hoe uw veranda of overkapping eruit moet zien, of u juist nog helemaal geen idee hebt: onze medewerkers helpen u graag.

Plan een bezoek aan onze showroom

Meer informatie over een overkapping

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Ontvangt u graag aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant