Veranda of overkapping in Tilburg

Uw tuin in Tilburg voorzien van een overkapping of veranda

Uw tuin in Tilburg voorzien van een overkapping of veranda

Gaat u binnenkort een veranda of overkappingplaatsen op uw terras in Tilburg? Neem dan eerst contact op met Serre Bouw Brabant! Wij maken aluminium veranda’s en overkappingen op maat. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit Tilburg. Hier doet u inspiratie op voor de overkapping van uw dromen.

Veranda of overkapping in Tilburg

U bent van plan om uw tuin in Tilburg te verrijken met een veranda of overkapping. De aanschaf van zo’n afdak begint in de showroom van Serre Bouw Brabant. Onze professionals kunnen u uitgebreid informeren over de talloze mogelijkheden. Heeft u al een idee hoe uw overkapping eruit zou moeten zien? Dan gaan onze ontwerpers daarmee aan de slag. Heeft u helemaal geen idee wat er mogelijk is en wat mooi zou zijn bij uw woning? Ook dan kijken wij graag met u mee. Samen maken we een ontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Door samen te werken ontstaat de perfecte overkapping voor uw tuin en woning.

Veranda’s en overkappingen van kwaliteit

Voor Serre Bouw Brabant is het belangrijk dat u een veranda of overkapping krijgt die uitblinkt in kwaliteit. Uw tuin in Tilburg wordt verrijkt met een mooie en praktische terrasoverkapping, en daar wilt u logischerwijs jarenlang van genieten. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen.

Veel wind in uw tuin in Tilburg?

Heeft u op dit moment veel last van de wind in uw achtertuin? Dat hoeft geen reden te zijn om geen verandaof overkapping te plaatsen! Sterker nog; door het plaatsen van een overkapping kunt u vaker buiten zitten zonder last te hebben van de wind. Serre Bouw Brabant kan uw overkapping te allen tijde aanvullen met glazen vouwwanden of glazen schuifwanden. Heeft u behoefte aan een schaduwrijke plek in uw tuin? Dan biedt onze zonwering de perfecte uitkomst. Wilt u het nog comfortabeler maken? Denk dan ook eens aan terrasverwarming en verlichting.

Beglazing van uw veranda of overkapping

Veel veranda’s en overkappingen worden ongeïsoleerd uitgevoerd met enkel gelaagd veiligheidsglas. Wij werken dus niet met kunststof dakplaten. Het glas in uw overkapping is verkrijgbaar in verschillende kleuren: groen, grijs, bruin of opaal (melk) glas.

Levensduur van uw overkapping in Tilburg

Door het gebruik van kwalitatief goed materiaal kunnen wij u een jarenlange levensduur garanderen.

Bezoek onze showroom vanuit Tilburg

Benieuwd naar de mogelijkheden van Serre Bouw Brabant? Breng dan een bezoek aan de showroom! Hier ziet u verschillende terrasoverkappingen en veranda’s, zodat u een beter beeld krijgt van het eindresultaat. De medewerkers van Serre Bouw Brabant tonen u graag de verschillende mogelijkheden. Bent u in het bezit van bouwtekeningen, afmetingen of foto’s van uw huidige situatie? Neem deze dan mee! Zo kunnen de adviseurs van Serre Bouw Brabant een gerichter ontwerp maken. Natuurlijk maken zij ook graag een prijsopgaaf voor u.

Plan een bezoek aan onze showroom

Nadat u een bezoek hebt gebracht aan onze showroom komt Serre Bouw Brabant graag bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Uiteraard zijn het maken van een prijsopgaaf en het bezoek geheel kosteloos en vrijblijvend. Helaas is het voor Serre Bouw Brabant onmogelijk om een prijsindicatie te geven voor u uw wensen en eisen duidelijk hebt gemaakt. Dit komt doordat iedere veranda of overkapping door Serre Bouw Brabant volledig op maat wordt gemaakt.

Meer informatie over een overkapping

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Ontvangt u graag aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant