Veranda of overkapping in Uden

Uw tuin in Uden voorzien van een overkapping of veranda

Uw tuin in Uden voorzien van een overkapping of veranda

Verdient uw tuin in Uden een overkapping of veranda? Kom dan naar Serre Bouw Brabant! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat uw huis én tuin een nog mooiere plek worden om te leven. Denk maar eens aan alle nazomerdagen die u zult doorbrengen onder uw splinternieuwe, op maat gemaakte veranda.

Of ziet u uzelf al genieten van de eerste voorjaarszon vanuit uw terrasoverkapping? Serre Bouw Brabant maakt uw dromen waar.

Veranda of overkapping in Uden laten plaatsen

Wanneer u de beslissing neemt om een verandaof overkapping te plaatsen, doet u dat het liefst met een bedrijf dat met u meedenkt over de mogelijkheden. Serre Bouw Brabant is dat bedrijf! Wij vertellen u wat er mogelijk is, maar ook wat niet kan. Gelukkig is bijna alles mogelijk. Wij kunnen u verzekeren dat u met de hulp van Serre Bouw Brabant een overkapping of veranda krijgt waar u jarenlang van kunt genieten. Bovendien is Serre Bouw Brabant vanuit Uden gemakkelijk te bereiken. Hierdoor bent u snel in onze showroom om inspiratie op te doen.

De werkwijze van Serre Bouw Brabant

Nadat u vanuit Uden een bezoek hebt gebracht aan onze showroom in Veghel, komen wij graag ook nog bij u thuis langs. Hier bekijken we de situatie en kunnen we een goede prijsopgaaf maken. Uiteraard zijn dit bezoek en de offerte geheel kosteloos en vrijblijvend. Omdat al onze veranda’s en overkappingenop maat worden gemaakt, is het niet mogelijk om u telefonisch een prijsopgaaf te geven. Dit is namelijk volledig afhankelijk van uw woning, maar ook van uw wensen. Wij denken graag met u mee over het ontwerp, zodat u ook écht de veranda of overkapping krijgt die u al zo lang zocht.  

Bezoek onze showroom in de buurt van Uden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom! Hier staan verschillende opties opgesteld, zodat u een beter idee krijgt van het eindresultaat. Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk geheel vrijblijvend. Het maakt niet uit of u al precies weet hoe uw veranda of overkapping eruit moet zien, of u juist nog helemaal geen idee hebt: onze medewerkers helpen u graag.

Plan een bezoek aan onze showroom

Meer informatie over een overkapping

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Ontvangt u graag aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant