Over ons

Over Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant is er voor serres, vouwwanden, tuinkamers, terrasoverkappingen, glazen schuifpuien, zonwering en meer. Alles op maat gemaakt.

Serre Bouw Brabant is in het voorjaar van 1995 opgericht door Jo en Tilly Daling. Zij vestigden zich in Heeswijk-Dinther, in een pand met een kleine showroom en werkplaats. In 2000 kwamen hun twee zoons, Jarno en Martijn, het team versterken. Na tien jaar in Heeswijk-Dinther verhuisde het bedrijf naar een eigen pand in Veghel. In het nieuwe pand is er een ruime werkplaats en een uitgebreide showroom waarin diverse serres en vouwwanden opgesteld staan. Serre Bouw Brabant is een modern familiebedrijf met ruime ervaring en creativiteit. Zo kunnen ze aan iedere vraag en wens voldoen.

Showroom bezoeken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staan diverse producten opgesteld.

Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Ook kunnen wij u verschillende mogelijkheden betreffende zonweringen, horren, vouwwanden, kozijnen en ander producten uit ons assortiment tonen.

Over onze showroom

Langskomen in de showroom? Maak nu een afspraak!

Waarom aluminium

Aluminium is bij uitstek hét materiaal voor het toepassen bij kozijnen, vouwwanden, lichtstraten en serres. Wanneer u kiest voor een aluminium constructie, bent u verzekerd van een product dat gemakkelijk is te onderhouden, nauwelijks onderhevig is aan slijtage en een leven lang meegaat. Aluminium is een metaalsoort. Hierdoor is het ijzersterk en dus kan er met aluminium slank gewerkt worden. Voor elke woning of pand is er een profiel beschikbaar. Van modern tot klassiek; het kan met aluminium.

Het traject

Is de spreekwoordelijke kogel door de kerk? Dan nemen wij graag het gehele project uit handen. Wij kunnen de bouwaanvraag verzorgen en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Het definitieve ontwerp word uitgetekend en de aluminium constructie wordt in eigen werkplaats gefabriceerd. Vervolgens wordt deze op locatie door onze eigen mensen gemonteerd.

Kom langs in onze showroom

Een beslissing over de aanpassing of uitbreiding van uw woning/pand neemt u niet over één nacht ijs. U loopt al langer met wat ideeën rond. U hebt zelf misschien al wat schetsen of ideeën op papier gezet over hoe het een en ander er uit moet zien. En dan komt het moment dat er een deskundige aan te pas moet komen. Iemand die u wijst  op de voor- en nadelen van de verschillende constructies en mogelijkheden. Op dat moment zou u eigenlijk eens vrijblijvend langs moeten komen in onze showroom om u nader te laten informeren of gewoon om inspiratie op te doen.

Showroom


Informatie aanvragen