Showroom

Serres te koop en meer in de showroom van Serre Bouw Brabant

Of het nu gaat over serres, lichtstraten, kozijnen, vouwwanden, of zonweringen. Een beslissing over de aanpassing of uitbreiding van uw woning of pand neemt u niet over één nacht ijs.

U heeft al langer het idee uw woning of pand uit te breiden, aan te passen of te renoveren. U hebt zelf misschien al wat schetsen of ideeën op papier gezet over hoe het een en ander er uit moet zien. En dan komt het moment dat er een deskundige aan te pas moet komen.

Iemand die u wijst  op de voor- en nadelen van de verschillende constructies en mogelijkheden. Op dat moment zou u eigenlijk eens vrijblijvend langs moeten komen in onze showroom om u nader te laten informeren of gewoon om inspiratie op te doen.

Plan een bezoek aan onze showroom

In onze showroom staan diverse serres opgesteld. Ook kunnen wij u verschillende mogelijkheden betreffende zonwering, horren en andere accessoires tonen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. 

Ons werkgebied ligt in een straal van ongeveer 100 km rondom Veghel. Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Wanneer u in het bezit bent van een bouwtekening en afmetingen neemt u deze dan mee naar onze showroom.

Maak nu een afspraak

Showroom


Informatie aanvragen