Fotoalbum zonwering

Serre Bouw Brabant

Foto's zonwering

Heeft u thuis een terras en wilt u heerlijk in de schaduw zitten? Heeft u een serre waar u de zon zo nu en dan zou willen buitensluiten? Of bent u een ondernemer die een gedeelte van het terras op uw werkt wilt overdekken?

Eigenlijk zijn er talloze redenen voor de aanschaf van goede zonwering. Maar wat de reden van de aanschaf ook is, bij Serre Bouw Brabant zijn de mogelijkheden ongekend! Wij hebben namelijk zonnescreens in alle vormen en maten!

Over Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Wij werken uitsluitend met aluminium. Ons werkgebied ligt in een straal van 75 km rondom Veghel.

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. Dat is ideaal voor het verkrijgen van de staallook die momenteel erg populair is! Bent u ook fan van de staallook?