Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Serre renoveren? Serre renovatie door Serre Bouw Brabant

Wij helpen uw graag met de renovatie van uw serre, kozijn of lichtstraat. Op zoek naar advies of een prijsindicatie? Bij Serre Bouw Brabant denken we graag met u mee!

Serre Renovatie

U bent al geruime tijd in het bezit van een serre en bent daar erg blij mee. Toch hebt u enkele puntjes waar u graag een keer iemand naar wil laten kijken. Hebt u geen idee wie de serre heeft gebouwd? Ook dan helpen wij u graag verder. Ook voor het vervangen van kapotte platen op het dak of het vervangen van breukruiten kunt u bij ons terecht. Serre Bouw Brabant werk met eersteklas materialen. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide vaklieden met ruime ervaring in de serrebouw.

Kozijn renovatie

Of het nu gaat om het vervangen van uitsluitend uw glas of het vervangen van uw complete kozijn wij helpen u graag verder. In sommige gevallen is uw bestaande aluminium kozijn nog prima ,maar is de beglazing aan vervanging toe. Tegenwoordig gelden er bijvoorbeeld andere regels t.b.v. de veiligheid van het glas en de isolatie. Soms adviseren we om het complete kozijn te vervangen en bent u op lange termijn beter af dan uitsluitend het glas te vervangen.

Bel voor meer informatie of een directe prijs indicatie naar ons kantoor of neem voor contact met ons op via het informatieformulier. Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Back to Top