Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Serre in Eindhoven aanbouwen

Woont u in Eindhoven en denkt u erover om een serre aan het huis te laten bouwen? Dan denkt Serre Bouw Brabant graag met u mee! Wij nemen de wensen en eisen voor uw serre met u door en zorgen ervoor dat u de serre van uw dromen krijgt. Zo krijgt uw huis in Eindhoven eindelijk de ruimte die u verdient!

 

Serre inspiratie voor huizen in Eindhoven

eindhoven-serre-aan-woonhuis-serre-bouw-brabantNatuurlijk kunt u alvast rondkijken op onze website voor meer serre inspiratie. Heeft u een grote, landelijke woning? Of woont u in een bescheiden huis dat wel wat extra ruimte kan gebruiken? Bij Serre Bouw Brabant is alles mogelijk! Wist u dat het sinds een paar jaar gemakkelijker is om een serre aan te laten bouwen? In 2014 werden de regels voor het bouwen van een serre in de achtertuin verruimd. Let op: dit geldt wel alleen voor serres die niet langer zijn dan vier meter! Alle serres die binnen de vier meter vallen kunnen zonder omgevingsvergunning worden gebouwd. Zo kunnen we niet alleen sneller, maar ook goedkoper de serre van uw dromen plaatsen!

Bent u van plan een grotere serre te bouwen in Eindhoven? Ook dan helpen we u natuurlijk graag. Wij informeren u graag over het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Uw serre in Eindhoven

Wij begrijpen dat, wanneer u in of rondom prachtige stad Eindhoven woont, u graag een serre aan uw woning wilt laten bouwen. In het zonnige zuiden geniet u immers graag van wat extra daglicht! Bij het bouwen van uw Eindhovense serre hoort natuurlijk een gedegen bouwplan. Heeft u al een idee? Of kunt u juist wel iemand gebruiken die met u meedenkt over de mooiste serre? Geen probleem voor Serre Bouw Brabant. Binnenkort heeft u de mooiste serre of aanbouw van heel Eindhoven!

Waarom Serre Bouw Brabant?

  • Maatwerk serre
  • Ontworpen en gebouwd door een professioneel team
  • Onderhoudsarm en sterk aluminium
  • Serres in meer dan 200 kleuren
  • Verschillende stijlen
  • In de buurt van Eindhoven
  • Onderhoudsarm en sterk aluminium
serre eindhoven

serre eindhoven

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden, modellen en prijzen.

Bezoek onze showroom

Informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie, of bent u benieuwd naar onze modellen. Dan kunt u, door middel van ons speciale contactformulier, de juiste informatie aanvragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.

Vraag informatie aan

Alles over serres

Back to Top