Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Serre Oirschot

U woont in Oirschot en wilt een serre laten bouwen. Misschien weet u nog niet precies wat voor serre, maar wel dat een aanbouw in de vorm van een serre dé uitkomst is voor uw woning. Bij Serre Bouw Brabant bent u aan het juiste adres.

 

Maatwerk serre in Oirschot

Serre Oirschot Serre Bouw BrabantVoor uw huis in Oirschot wilt u natuurlijk een serre die bij uw woning past. Bij Serre Bouw Brabant zijn we er dan ook van overtuigd dat een maatwerk serre de beste oplossing is. Zo kunnen onze professionals met u meedenken over een oplossing op niveau die perfect aansluit op uw wensen. Door in een vroeg stadium met u mee te denken over uw droomserre, tackelen we eventuele verrassingen of knooppunten voordat er gestart wordt met de bouw.

Uw droomserre ontwerpen

Bij veel serrebouwers hoort u steeds vaker de term ‘less is more’. Bij Serre Bouw Brabant laten we het ontwerp van uw droomserre aan u over: wat vindt u het mooist? Nadat we uw wensen uitvoerig hebben besproken, tekenen we een ontwerp dat bij uw woning past. Bent u, na het zien van het ontwerp, nog steeds niet overtuigd? Dan kunt u altijd een bezoek brengen aan een referentieadres bij u in de buurt.

Daarom kiest u voor Serre Bouw Brabant

  • Maatwerk serres
  • Ontworpen en gebouwd door een professionals
  • Gemaakt van onderhoudsarm en ijzersterk aluminium
  • Verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren
  • Alle stijlen mogelijk

Serre Oirschot | Serre Bouw Brabant | Serre Uitbouw | Serre aanbouw aan woning

Bezoek onze showroom vanuit Oirschot

Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier staan onze medewerkers klaar om u op weg te helpen naar de serre van uw dromen. In onze showroom staan serres aangebouwd in verschillende stijlen en kleuren, zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige serre.

Bezoek onze showroom

Neem contact met ons op

Wilt u alvast meer informatie ontvangen? Of bent u benieuwd naar de verschillende modellen serres van Serre Bouw Brabant? Neem dan contact met ons op. Door middel van ons contactformulier kunt u gemakkelijk meer informatie aanvragen. Serre Bouw Brabant is natuurlijk ook telefonisch te bereiken.

Neem contact met ons op

Brochure aanvragen

Op zoek naar inspiratie? Vraag dan onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Of lees alles over serres

Back to Top