Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Solarlux terraskamer

Uw tuin is de plek waar u tot rust kunt komen. In de zomer is het de plek waar u het liefst zit, genietend van de zon. Maar zou het niet fijn zijn om ook in de lente en herfst te genieten van uw tuin?

Op mooie dagen kunt u namelijk ook in de tuin zitten, maar het liefst wel een beetje beschut. Met een tuinkamer of terraskamer van Solarlux geniet u het hele jaar door van uw tuin.

De terraskamers van Solarlux beginnen eigenlijk bij een relatief eenvoudige terrasoverkapping. Door de terrasoverkapping uit te bouwen creëert u een terraskamer of tuinkamer op maat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van glazen wanden zodat u het hele jaar beschut kunt zitten.

 

solarlux terraskamer terrasoverkapping

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden, modellen en prijzen
Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie, of bent u benieuwd naar onze modellen. Dan kunt u, door middel van ons speciale contactformulier, de juiste informatie aanvragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.
Ontvang het gratis magazine

Van eenvoudige overkapping tot luxe tuinkamer

Bent u op zoek naar een manier om uw leefruimte te vergroten, maar sluit een serre niet helemaal aan op uw wensen? Kies dan voor een tuinkamer!

Waar een serre een verlengstuk van uw woning is, is een tuinkamer of terrasoverkapping meer een verlengstuk van uw tuin. Doordat de hoogwaardige terrasoverkappingen van Solarlux uitgebouwd kunnen worden tot een volledige tuinkamer, kunt u van uw tuin een nóg fijnere plek maken.

Solarlux biedt verschillende mogelijkheden om van een terrasoverkapping een luxe tuinkamer te maken. Door het toevoegen van flexibele, transparante schuifpuien hebben regen en wind geen invloed op uw tuingenot! Liever een vouwwand in plaats van een schuifpui? Geen enkel probleem voor Solarlux.

mooie solarlux tuinkamer en terrasoverkapping

Geniet van het buitenleven met een Solarlux veranda!

Buiten leven, dat willen we het liefst iedere dag. Als het weer het toelaat zijn we vaak te vinden in de tuin. Helaas is het weer in Nederland, zeker in het voor- en najaar, nogal wisselvallig. Solarlux heeft de perfecte oplossing voor deze dagen. De terrasoverkappingen en tuinkamers van Solarlux worden gemaakt van aluminium. Door de vele kleuren is er altijd wel een terrasoverkapping of tuinkamer die bij uw huis en tuin passen.

“Met een terrasoverkapping of tuinkamer verlengt u het heerlijke buitengevoel.”

Bij Serre Bouw Brabant hebben we veel ervaring met het plaatsen van Solarlux veranda’s, tuinkamers en terrasoverkappingen. Als Quality Partner bent u verzekerd van een perfecte afwerking! 

Meer weten over de veranda’s van Serre Bouw Brabant? Lees dan hier meer of bekijk onze projecten: 

Open, maar toch beschut

Met een tuinkamer combineert u openheid en beschutting. Wanneer u uw tuinkamer uitrust met glazen vouwwanden of een schuifpui blijft het uitzicht op uw tuin behouden voor een open gevoel. Toch zit u lekker beschut en warm.   

Droomt u van een tuinkamer? Bij Serre Bouw Brabant denken we graag mee over de perfecte oplossing. De hoogwaardige producten van Solarlux bieden altijd een uitkomst, maar we passen de tuinkamer altijd aan op uw wensen.

De kwaliteit van Solarlux terraskamers, tuinkamers, terrasoverkappingen en veranda’s

Solarlux terraskamers, tuinkamers, terrasoverkappingen en veranda's van hoge kwaliteit

Kiest u voor een serre van Solarlux, dan kiest u voor kwaliteit. Solarlux bouwt al jarenlang op hun eigen profielen en productontwikkeling. Alle onderdelen van de serres worden gemaakt in Duitsland. Voor een kwalitatieve montage kunt u ons team inschakelen. Alle medewerkers van Serre Bouw Brabant zijn uitgebreid opgeleid door Solarlux en worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Waarom kiezen voor een veranda, tuinkamer of terrasoverkapping van Solarlux?

  • Op maat gemaakt
  • Flexibele beschutting door schuifpui of vouwwanden
  • Onderhoudsvrij aluminium
  • Vele extra opties mogelijk

Extra opties

Uw serre uitbreiden met extra opties? Geen probleem! Iedere Solarlux terraskamer kan uitgerust worden met zonwering, verwarming, verlichting en een automatiseringsmodule. Vraag ons naar de mogelijkheden die Solarlux te bieden heeft!

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden, modellen en prijzen
Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie, of bent u benieuwd naar onze modellen. Dan kunt u, door middel van ons speciale contactformulier, de juiste informatie aanvragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.
Ontvang het gratis magazine

SOLARLUX® kwaliteit en eersteklas service van Serre Bouw Brabant

De hoogste kwaliteit in combinatie met eersteklas service en een vakkundige montage. Dat zijn de criteria die een succesvolle onderneming kenmerken. Het Quality Partner-programma van fabrikant Solarlux, marktleider van glazen vouwwanden en aanbouwen, brengt deze vereisten bijzonder sterk tot uiting. 

Om over de gehele branche een gelijkblijvend hoge kwaliteit voor Solarlux-producten te waarborgen, worden alle Quality Partners bijzonder intensief geschoold. Daarom verkrijgen zij na het succesvol afsluiten van de training dan ook het keurmerk ‘gecertificeerd Solarlux Quality Partner’.

Contact
Meer informatie? Neem contact met ons op!
solarlux veranda
Back to Top