Glazen schuifwanden en vouwwanden van Solarlux

Geplaatst door Serre Bouw Brabant

Solarlux schuifwand of vouwwand

De glazen schuifwanden of vouwwanden van Solarlux zijn niet zomaar een een verbinding tussen buiten en binnen. Door de perfecte functionaliteit, smalle profielen, goede isolatie en vele combinatiemogelijkheden is de glazen schuifwand van Solarlux ontzettend populair. Niet alleen bij gebruikers is deze vouwwand geliefd. Internationale vakjury’s hebben de glazen vouwwanden van Solarlux namelijk maar liefst vijf keer bekroond met een award.

De kwaliteit van Solarlux vouwwanden is ongeëvenaard. De schuifwanden hebben verschillende beglazingsmogelijkheden. Zelfs aan geluidwering, inbraakwering en een zelfreinigende werking is gedacht. Met het plaatsen van een Solarlux schuifwand creëert u een grote, vrije doorgang naar uw tuin. Iedere vouwwand van Solarlux is bovendien maatwerk, en dat is te zien. Geen enkele schuifwand is hetzelfde. Dat komt omdat er veel mogelijkheden zijn, maar ook omdat Solarlux uitsluitend maatwerk biedt. Dat past bij de werkwijze van Serre Bouw Brabant. Voor onze serres en veranda’s werken we namelijk ook alleen op basis van maatwerk. We zijn ervan overtuigd dat u met maatwerk echt aan uw wensen en eisen kunt voldoen, voor het eindresultaat van uw dromen.  

De toepassing van Solarlux’ glazen schuifwanden en vouwwanden

De glazen vouwwanden van Solarlux kunnen natuurlijk worden ingezet als serredeuren. Maar dit is niet de enige plek waar we de schuifwanden vaak zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glazen vouwwand als gevelelement in uw huis of appartement? Als entree van een horecazaak of winkel? Of zelfs als balkonbeglazing? Onze ervaren monteurs weten precies wat er mogelijk is met een glazen vouwwand van dit merk. Bij Serre Bouw Brabant hebben we al zo vaak met Solarlux gewerkt, dat we inmiddels een Solarlux Quality Partner zijn. U kunt het advies en de plaatsing van uw Solarlux schuifwand dus met een gerust hart aan ons overlaten!

Schuifpui of glazen vouwwand van Solarlux?

Solarlux heeft ook hoogwaardige schuifsystemen. Deze schuifpuien zijn een goed alternatief voor glazen vouwwanden van Solarlux. Ook de schuifpuien zijn in veel situaties toepasbaar.

Contact opnemen voor meer informatie

Meer weten over de glazen schuifwanden, vouwwanden of schuifpuien? Als Solarlux Quality Partner vertellen we u bij Serre Bouw Brabant graag meer over de producten van Solarlux. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom!

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie