Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Staal look serre, veranda of lichtkoepel

Staal is helemaal hip op dit moment! We komen de stalen deuren, ramen, serres en puien overal tegen. Niet alleen in stoere, industriële woningen…ook in landelijke huizen zijn ze regelmatig te vinden! Bij Serre Bouw Brabant begrijpen we deze trend wel. De stalen kozijnen hebben een stoer en stevig uiterlijk.

Bent u van plan een serre aan uw huis te bouwen, maar zoekt u naar die ongeëvenaarde staallook? Dan kunnen wij u helpen! Serre Bouw Brabant is specialist op het gebied van steellook kozijnen, serres en veranda’s.

 

 

Staallook in onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u verschillende staallook-opties bewonderen en vertellen onze medewerkers u graag meer over de mogelijkheden. Wij vertellen alles over de verschillende modellen en prijzen van onze staallook serres, veranda’s, overkappingen, lichtstraten en vouwwanden!
Maak direct een afspraak

Meer informatie over staallook

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie, of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden met deze bijzondere opties voor serres, veranda’s, lichtstraten en meer met een stalen uitstraling? Dan kunt u, door middel van ons speciale contactformulier, de juiste informatie aanvragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.
Ontvang het gratis magazine

Waardoor wordt de steellook gekenmerkt?

De populaire steellook bij serres, veranda’s en kozijnen kenmerkt zich door het fijne ramenprofiel. Dit slanke profiel werd vroeger eigenlijk voornamelijk gebruikt in panden uit de jaren dertig. Destijds werden veel stalen kozijnen gebruikt. Helaas isoleerden deze niet goed.

staallook serre, veranda, vouwwand of lichtstraat

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel dat zo kenmerkend is voor de staal look. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. 

De voordelen van aluminium steel look: 

  • Uitstraling van staal, comfort van aluminium
  • IJzersterk en onderhoudsvrij materiaal
  • Geen zware draaidelen

  • Aluminium isoleert beter dan staal
  • Sfeervol uiterlijk dat past bij verschillende bouwstijlen
  • Geen roestvorming

Waarom kiezen voor een serre, veranda of lichtstraat met een stalen look?

Een minimalistisch design dat grootsheid uitstraalt. Een stoere constructie die toch licht en onderhoudsvrij is, waardoor u constant geniet van de extra ruimte. Het licht valt uw woning binnen langs de slanke, zwarte profielen.

“Slanke profielen voor de onmiskenbare stalen look”

Door overbodige details weg te laten uit het ontwerp ontstaat er een prachtig ontwerp dat gevoel voor luxe en design uitstraalt. De stijl van stalen serres, veranda’s en lichtkoepels staat eigenlijk min of meer wel vast. Maar dat wil niet zeggen dat uw idee precies overeenkomt! Bij Serre Bouw Brabant is daarom alles mogelijk. De afmeting, de kleuren, het model en de accessoires. In onze showroom zijn verschillende staallook opties te zien. Wij leggen u hier graag meer uit over onze mogelijkheden.

Stalen details in uw woning toevoegen?

Stalen serre
Een serre is dé manier om uw woning te vergroten. Met een glazen serre haalt u een stukje van buiten naar binnen en wordt uw woonoppervlak vergroot zonder in te leveren op lichtinval in uw woning. De laatste jaren zijn de stalen serres enorm populair. Een stalen serre is de ideale combinatie van een slanke en industriële uitstraling met het open karakter van een glazen serre. Zo creëert u een eigentijdse serre die een echte eyecatcher is voor uw woning én tuin!

Meer over serres >>

Stalen veranda
Een veranda van staal past bij bijna iedere woning. Maar het moet natuurlijk wel perfect aansluiten bij uw huis! Daarom maken we iedere steellook veranda precies op maat. Heeft u een historisch pand en bent u op zoek naar een bijzondere veranda zodat u lekker buiten kunt zitten? Of wilt u uw landelijke boerderij juist een industriële twist geven? Dan is een veranda met een stalen uiterlijk zeer geschikt.

Meer over veranda’s >>

Stalen lichtstraat
Een aanbouw aan uw woonhuis plaatsen, zonder dat het te donker wordt binnen? Een lichtstraat is de perfecte en stijlvolle optie! Bent u ook zo’n fan van de steellook die de laatste jaren ongekend populair is? Kies dan voor de stalen lichtstraten van Serre Bouw Brabant. Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in iedere maat en in verschillende modellen. Het stoere uiterlijk van de staallook lichtstraten zal ook uw woning nét een beetje specialer maken!

Meer over lichtstraten >>

 

De mooiste serres op maat vind je bij Serre Bouw Brabant

Waarom aluminium in plaats van staal?

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Ook voor onze steellook kozijnen! Aluminium is namelijk het ideale materiaal voor de bouw van serres, veranda’s, vouwwanden, kozijnen en lichtstraten. Aluminium heeft een aantal voordelen ten opzichte van kunststof en hardhout. Het krimpt, vervormt, scheurt, rot en roest namelijk niet. Aluminium is veelzijdig, sterk en licht en dus uitermate geschikt voor het gebruik voor kozijnen, schuif- of vouwwanden en bijvoorbeeld serres en veranda’s. Aluminium is voor meer dan 95% recyclebaar, uw product is op den duur bijna volledig te hergebruiken en dus ook de juiste keus voor het milieu. Het andere grote voordeel van aluminium kozijnen is dat deze niet geschilderd hoeven te worden en weinig tot geen onderhoud behoeven. Wanneer er u voor zorgt dat deze eens per jaar goed gereinigd worden kunt u jaren van uw product kunt genieten.

Steellook bij Serre Bouw Brabant

Bij Serre Bouw Brabant wordt uw serre, veranda of lichtstraat helemaal op maat gemaakt. We produceren alles in eigen fabriek met ons eigen personeel, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Ook de montage wordt door ons eigen team verzorgd.

Bij Serre Bouw Brabant hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de steellook. Klanten met een wens voor die bijzondere stalen look hebben we kunnen voorzien van een prachtige serre, veranda en lichtstraat!

Maatwerk is onze kracht!

Graag denken we ook mee om eventuele verrassingen of knooppunten in het ontwerp vooraf te tackelen. “Less is more” is een term die je in serre land steeds meer hoort. Mocht u er na het ontwerp nog steeds niet uit zijn dan kunt u altijd een bezoek brengen aan een referentie adres bij u in de buurt. Serre Bouw Brabant bouwt jaarlijks 60 serres en veranda’s dus er is er altijd één bij u in de buurt.

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk het fotoalbum.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden, modellen en prijzen
Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie, of bent u benieuwd naar onze modellen. Dan kunt u, door middel van ons speciale contactformulier, de juiste informatie aanvragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.
Ontvang het gratis magazine

Contact

ReynaersBeneversSolarluxWeinorRenson
Back to Top