Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Veranda of overkapping in Eindhoven

Woont u in het zonnige zuiden (van Nederland)? Dan is een mooie veranda of overkapping onmisbaar in uw tuin! Stelt u zich eens voor dat u binnenkort in uw eigen achtertuin in Eindhoven geniet van de zon, zelfs als het niet heel erg warm is. Of wanneer het regent in Eindhoven op een zomerdag, waarop u toch graag buiten zit…Een veranda of overkapping van Serre Bouw Brabant maakt het mogelijk!

 

Uw overkapping of veranda in Eindhoven

Veranda overkapping Eindhoven Serre Bouw BrabantBij Serre Bouw Brabant begint de aanschaf van een veranda of overkapping altijd in onze showroom. Hier kunt u niet alleen inspiratie opdoen, maar ook informatie krijgen over de mogelijkheden.

Wilt u een open terrasoverkapping? Of kiest u juist voor een veranda met glazen wanden? Dat is helemaal aan u! Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw woning in Eindhoven. Wist u bijvoorbeeld dat u met een dichte veranda een ruimte creëert die u eigenlijk het hele jaar door kunt gebruiken? Daarnaast bieden we u bij Serre Bouw Brabant de mogelijkheid om zonwering, verlichting en terraslampen toe te voegen aan uw veranda. Zo ontstaat er een overkapping die niet alleen uw tuin in Eindhoven mooier, maar ook praktischer maakt.

Profielloze veranda

Kom naar de showroom!

De showroom van Serre Bouw Brabant is vanuit Eindhoven gemakkelijk te bereiken. Indien mogelijk kunt u bouwtekeningen meenemen, zodat we u beter kunnen adviseren over de mogelijkheden. In een tweede gesprek kunnen we bij u thuis de situatie bekijken en alle plannen daarop aanpassen. Wist u dat het maken van een prijsopgaaf en een huisbezoek bij Serre Bouw Brabant geheel vrijblijvend en kosteloos is?

Meer informatie over veranda’s en overkappingen

Meer weten over het laten plaatsen van een veranda of overkapping? Lees dan hier verder of neem contact met ons op voor een afspraak.

Back to Top