Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Veranda of overkapping in Helmond

Bent u van plan uw tuin in Helmond te voorzien van een prachtige en functionele veranda of overkapping? Kom dan langs bij Serre Bouw Brabant! Wij maken de mooiste veranda’s, terrasoverkappingen en serres. Helemaal op maat. Zo wordt uw tuin een nóg mooiere plek om te zitten!

 

Veranda of overkapping in Helmond?

Helmond Veranda Overkapping Serre Bouw BrabantGenieten van de eerste zonnestralen in de lente? Nazomeren zonder het koud te krijgen ’s avonds? Dat kan met een overkapping of veranda. Hier blijft de warmte hangen, zodat u bijna het hele jaar kunt genieten van uw nieuwe plek. Heeft u in uw tuin vaak te maken met een flink wind? Dan kunnen we uw terrasoverkapping aanvullen met glazen vouw- of schuifwanden. Maar er zijn meer mogelijkheden! Zo kunt u uw veranda bijvoorbeeld voorzien van zonwering (op of onder het dak), verwarming en verlichting. De keuze is helemaal aan u!

Een veranda is een terrasoverkapping bij of aan uw woning. Meestal steunt het afdak op palen. Al onze veranda’s en overkappingen worden gemaakt van aluminium.

Uw woning in Helmond

Aan iedere woning kan een veranda of overkapping geplaatst worden. Serre Bouw Brabant maakt veranda’s en overkappingen namelijk op maat, waardoor ze altijd naadloos aansluiten op uw woning. Geen kant en klare oplossingen dus, maar een overkapping die écht bij uw wensen en uw woning past.

veranda overkapping serre bouw brabant helmond

Veranda of overkapping van aluminium

Bij Serre Bouw Brabant maken we veranda’s en overkappingen van aluminium. Een terrasoverkapping van aluminium is niet alleen onderhoudsarm, maar heeft meer voordelen: aluminium krimpt, vervormt, scheurt, rot en roest niet. Bovendien is het veelzijdig, sterk en licht. Dit maakt het ideaal voor het gebruik van veranda’s, overkappingen en serres. Met aluminium maakt u ook een milieubewuste keuze. Dit materiaal is namelijk voor meer dan 95% recyclebaar. Bij Serre Bouw Brabant werken we met verschillende kleuren, zodat uw overkapping of veranda in Helmond precies de kleur krijgt die u voor ogen hebt.

Lees meer over de voordelen van aluminium

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit om vanuit Helmond een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden, modellen en prijzen

Maak direct een afspraak

Contact

Bekijk naast onze verandas ook:

Back to Top