Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Veranda of overkapping in Hilvarenbeek

Kan uw woning in Hilvarenbeek wel een overkapping of veranda gebruiken? Kom dan langs bij Serre Bouw Brabant. Wij maken veranda’s en terrasoverkappingen op maat, zodat u een prachtige aanbouw krijgt. Al onze veranda’s zijn dus volledig op maat gemaakt. Wist u dat we bij Serre Bouw Brabant uitsluitend gebruik maken van milieuvriendelijk en ijzersterk aluminium?

 

Aluminium veranda

Sfeervolle-aluminium-veranda-met-zonwering-bij-woonhuisWaarom werken we bij Serre Bouw Brabant met aluminium voor het maken van veranda’s en overkappingen? Het antwoord is simpel: aluminium biedt veel voordelen! In tegenstelling tot kunststof en hardhout krimpt, vervormt, scheurt, rot en roest aluminium niet. Daarnaast is het veelzijdig, sterk en licht tegelijk. Dit maakt het een product dat ideaal is voor het verwerken in een veranda of overkapping. Naast al deze voordelen is aluminium ook nog eens voor meer dan 95% recyclebaar, waardoor het bijna volledig hergebruikt kan worden en milieuvriendelijk is.

De voordelen van aluminium:

  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Veelzijdig
  • Kleurrijk
  • Milieuvriendelijk

veranda overkapping serre bouw brabant

Uw veranda of overkapping in Hilvarenbeek

Wanneer u de beslissing neemt om een veranda of overkapping te plaatsen, doet u dat het liefst met een bedrijf dat met u meedenkt over de mogelijkheden. Serre Bouw Brabant adviseert u graag over de mogelijkheden en de beste opties. Daarbij staat eerlijkheid voorop: wij vertellen u niet alleen wat er mogelijk is, maar ook waar u beter niet voor kunt kiezen.

Jarenlang genieten van uw veranda of overkapping

Wanneer u kiest voor een overkapping van Serre Bouw Brabant, bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. U geniet meer van uw tuin met een kwalitatief hoogstaande overkapping! Bovendien is Serre Bouw Brabant vanuit Hilvarenbeek gemakkelijk te bereiken. Hierdoor bent u snel in onze showroom om inspiratie op te doen.

Bezoek onze showroom vanuit Hilvarenbeek

Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier staan onze medewerkers klaar om u op weg te helpen naar de veranda, overkapping of tuinkamer van uw dromen. In onze showroom staan veranda’s aangebouwd in verschillende stijlen en kleuren, zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige overkapping.

Showroom bezoeken

Neem contact met ons op

Wilt u alvast meer informatie ontvangen? Of bent u benieuwd naar de verschillende modellen van Serre Bouw Brabant? Neem dan contact met ons op. Door middel van ons contactformulier kunt u gemakkelijk meer informatie aanvragen. Serre Bouw Brabant is natuurlijk ook telefonisch te bereiken.

Contact
Back to Top