Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Veranda of overkapping in Nijmegen

Een veranda of overkapping plaatsen is geen gemakkelijke beslissing. Serre Bouw Brabant houdt rekening met uw budget, de stijl van uw woning en al uw overige wensen. Als u eenmaal een overkapping laat bouwen, moet het natuurlijk wel de terrasoverkapping van uw dromen zijn! Alleen dan maakt u veel gebruik van deze fantastische plek. Serre Bouw Brabant plaatst veranda’s, overkappingen en serres door heel Nederland. Woont u in (de buurt van) Nijmegen? Dan bent u zo bij de showroom van Serre Bouw Brabant! Hier kunt u inspiratie opdoen en kan een van onze professionals u meer vertellen over de mogelijkheden van onze veranda’s.

 

Uw veranda begint bij Serre Bouw Brabant

veranda overkapping serre bouw Brabant nijmegenWanneer u van plan bent uw tuin in Nijmegen te verrijken met een veranda of overkapping, begint uw zoektocht bij Serre Bouw Brabant. Onze professionals kunnen u gedetailleerde informatie geven. Het maakt niet uit of u al een idee heeft of juist helemaal niet; Serre Bouw Brabant denkt graag met u mee over de mogelijkheden en beste opties. Door samen een ontwerp te maken, waarbij Serre Bouw Brabant rekening houdt met uw wensen en eisen én rekening houdt met de bouwtechnische mogelijkheden, ontstaat de veranda van uw dromen!

Uitgebreide mogelijkheden voor uw overkapping in Nijmegen

Wie wil er nu niet in Nijmegen wonen? Wij begrijpen dat u het beste van uw woning in of rondom deze stad wil maken. Serre Bouw Brabant heeft daarom meer dan voldoende mogelijkheden voor het creëren van een overkapping of veranda die bij uw huis past. Van glazen schuifwanden tot verlichting en terrasverwarmers en van Solarlux tot Weinor Terrazza: bij Serre Bouw Brabant is alles mogelijk.

veranda overkapping serre bouw brabant

Bezoek onze showroom vanuit Nijmegen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Serre Bouw Brabant? Breng dan een bezoek aan de showroom! Hier ziet u verschillende terrasoverkappingen en veranda’s, zodat u een beter beeld krijgt van het eindresultaat. De medewerkers van Serre Bouw Brabant tonen u graag de verschillende mogelijkheden. Bent u in het bezit van bouwtekeningen, afmetingen of foto’s van uw huidige situatie? Neem deze dan mee! Zo kunnen de adviseurs van Serre Bouw Brabant een gerichter ontwerp maken. Natuurlijk maken zij ook graag een prijsopgaaf voor u.

Hoe gaat het verder?

Nadat u een bezoek hebt gebracht aan onze showroom komt Serre Bouw Brabant graag bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Uiteraard zijn het maken van een prijsopgaaf en het bezoek geheel kosteloos en vrijblijvend. Helaas is het voor Serre Bouw Brabant onmogelijk om een prijsindicatie te geven voor u uw wensen en eisen duidelijk hebt gemaakt. Dit komt doordat iedere veranda of overkapping door Serre Bouw Brabant volledig op maat wordt gemaakt.

Contact opnemen

Meer informatie over onze veranda’s? Neem dan contact met ons op.


Website:
www.solarlux.nl

 

 

Balkonbeglazing

Aluminium vouwwand Houten vouwwand
vouwwanden vouwwanden vouwwanden

Kijk ook eens op:
serre | veranda | lichtstraten | vouwwanden | en meer…..

Back to Top