Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Veranda of overkapping in Tilburg

Gaat u binnenkort een veranda of overkapping plaatsen op uw terras in Tilburg? Neem dan eerst contact op met Serre Bouw Brabant! Wij maken aluminium veranda’s en overkappingen op maat. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit Tilburg. Hier doet u inspiratie op voor de overkapping van uw dromen.

 

Veranda of overkapping in Tilburg

Veranda serre bouw brabant tilburg
U bent van plan om uw tuin in Tilburg te verrijken met een veranda of overkapping. De aanschaf van zo’n afdak begint in de showroom van Serre Bouw Brabant. Onze professionals kunnen u uitgebreid informeren over de talloze mogelijkheden. Heeft u al een idee hoe uw overkapping eruit zou moeten zien? Dan gaan onze ontwerpers daarmee aan de slag. Heeft u helemaal geen idee wat er mogelijk is en wat mooi zou zijn bij uw woning? Ook dan kijken wij graag met u mee. Samen maken we een ontwerp. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Door samen te werken ontstaat de perfecte overkapping voor uw tuin en woning.

Veranda’s en overkappingen van kwaliteit

Voor Serre Bouw Brabant is het belangrijk dat u een veranda of overkapping krijgt die uitblinkt in kwaliteit. Uw tuin in Tilburg wordt verrijkt met een mooie en praktische terrasoverkapping, en daar wilt u logischerwijs jarenlang van genieten. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen.

 

veranda overkapping serre bouw brabant tilburg

Veel wind in uw tuin in Tilburg?

Heeft u op dit moment veel last van de wind in uw achtertuin? Dat hoeft geen reden te zijn om geen veranda of overkapping te plaatsen! Sterker nog; door het plaatsen van een overkapping kunt u vaker buiten zitten zonder last te hebben van de wind. Serre Bouw Brabant kan uw overkapping te allen tijde aanvullen met glazen vouwwanden of glazen schuifwanden. Heeft u behoefte aan een schaduwrijke plek in uw tuin? Dan biedt onze zonwering de perfecte uitkomst. Wilt u het nog comfortabeler maken? Denk dan ook eens aan terrasverwarming en verlichting.

Beglazing van uw veranda of overkapping

Veel veranda’s en overkappingen worden ongeïsoleerd uitgevoerd met enkel gelaagd veiligheidsglas. Wij werken dus niet met kunststof dakplaten. Het glas in uw overkapping is verkrijgbaar in verschillende kleuren: groen, grijs, bruin of opaal (melk) glas.

Levensduur van uw overkapping in Tilburg

Door het gebruik van kwalitatief goed materiaal kunnen wij u een jarenlange levensduur garanderen.

Meer informatie

Meer weten over onze veranda’s en overkappingen? Lees dan hier verder.

Back to Top