Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Veranda of overkapping in Uden

Verdient uw tuin in Uden een overkapping of veranda? Kom dan naar Serre Bouw Brabant! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat uw huis én tuin een nog mooiere plek worden om te leven. Denk maar eens aan alle nazomerdagen die u zult doorbrengen onder uw splinternieuwe, op maat gemaakte veranda. Of ziet u uzelf al genieten van de eerste voorjaarszon vanuit uw terrasoverkapping? Serre Bouw Brabant maakt uw dromen waar.

 

Veranda of overkapping in Uden laten plaatsen

veranda overkapping serre bouw brabantWanneer u de beslissing neemt om een veranda of overkapping te plaatsen, doet u dat het liefst met een bedrijf dat met u meedenkt over de mogelijkheden. Serre Bouw Brabant is dat bedrijf! Wij vertellen u wat er mogelijk is, maar ook wat niet kan. Gelukkig is bijna alles mogelijk. Wij kunnen u verzekeren dat u met de hulp van Serre Bouw Brabant een overkapping of veranda krijgt waar u jarenlang van kunt genieten. Bovendien is Serre Bouw Brabant vanuit Uden gemakkelijk te bereiken. Hierdoor bent u snel in onze showroom om inspiratie op te doen.

De werkwijze van Serre Bouw Brabant

Nadat u vanuit Uden een bezoek hebt gebracht aan onze showroom in Veghel, komen wij graag ook nog bij u thuis langs. Hier bekijken we de situatie en kunnen we een goede prijsopgaaf maken. Uiteraard zijn dit bezoek en de offerte geheel kosteloos en vrijblijvend. Omdat al onze veranda’s en overkappingen op maat worden gemaakt, is het niet mogelijk om u telefonisch een prijsopgaaf te geven. Dit is namelijk volledig afhankelijk van uw woning, maar ook van uw wensen. Wij denken graag met u mee over het ontwerp, zodat u ook écht de veranda of overkapping krijgt die u al zo lang zocht.  

veranda overkapping serre bouw brabant

Bezoek onze showroom in de buurt van Uden

Benieuwd naar de mogelijkheden van een overkapping of veranda in uw tuin? Kom dan langs in de showroom van Serre Bouw Brabant. Ons team staat voor u klaar om u te informeren over de uiteenlopende mogelijkheden. Daarnaast adviseren wij u natuurlijk graag over het model, de kleur en overige opties.

Bezoek onze showroom

Meer informatie over een overkapping of veranda ontvangen?

Een overkapping in uw tuin laten plaatsen is niet niks. Serre Bouw Brabant begrijpt dat u behoeft hebt aan extra informatie voordat u een beslissing neemt. Ontvangt u graag aanvullende informatie over modellen van Serre Bouw Brabant? Navigeer dan naar ons contactformulier en vraag de informatie aan waar u behoefte aan hebt. Liever telefonisch contact met een professional van Serre Bouw Brabant? Dat kan ook!

Neem contact op

Back to Top