Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Veghel: veranda of overkapping laten plaatsen

Een veranda of overkapping plaatsen in Veghel? Kom dan langs bij Serre Bouw Brabant! U vindt onze showroom aan de Mountbattenweg 3 in Veghel. Hier kunt u inspiratie opdoen, maar ook alvast ervaren hoe het is om onder uw veranda of overkapping te zitten.

 

Alles op maat gemaakt

veranda overkapping serre bouw brabantBij Serre Bouw Brabant wordt iedere overkapping en iedere veranda op maat gemaakt. Dat betekent dat u uw veranda van uw dromen kunt ontwerpen, samen met ons team. Bij Serre Bouw Brabant denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Zo krijgt u misschien wel een overkapping die u vooraf nooit had kunnen bedenken, maar wel aansluit op ├íl uw wensen! Bij Serre Bouw Brabant maken we uw dromen werkelijkheid, zodat u langer kunt genieten van uw tuin in Veghel

Uw partner in Veghel

Serre Bouw Brabant werkt door heel Nederland. Dat komt omdat we alles op maat maken en met onze klanten meedenken over de mogelijkheden. Voor inwoners uit Veghel is het extra gemakkelijk om eens langs te komen bij Serre Bouw Brabant: onze showroom en werkplaats zijn hier namelijk gevestigd! Het laten plaatsen van een veranda of overkapping is niet niks. Daarom gaat u het liefst met een bedrijf in zee dat kennis van zaken heeft en werkt met hoogwaardige materialen. Serre Bouw Brabant is daarom de ideale partner voor het laten plaatsen van een veranda of overkapping in Veghel.

veranda overkapping serre bouw brabant veghel

Veranda, overkapping of serre?

Veel mensen halen een veranda, overkapping, serre of aanbouw nogal eens door elkaar. Een veranda of overkapping is een toevoeging aan uw tuin, terwijl een serre een uitbreiding van uw huis betekent. Wilt u een plek waar u in de zomer heerlijk kunt doorbrengen in de schaduw? Of een overkapping waardoor u in de lente al lekker buiten kunt genieten van de zon? Dan is een veranda of overkapping de ideale oplossing.

Bent u op zoek naar meer woonruimte? Kijk dan naar een serre.

Contact
Back to Top