Solarlux dealer

Solarlux dealer: Serrebouw Brabant

Op zoek naar een gecertificeerde Solarlux dealer? Dan bent u bij Serre Bouw Brabant aan het juiste adres! Serre Bouw Brabant is één van de officiële Solarlux dealers (ofwel Solarlux Quality Partner).

Waarom kiezen voor Solarlux dealer of Quality Partner?

Wanneer u op zoek bent naar een serre, tuinkamer, veranda, vouwwand of terrasoverkapping van de hoogste kwaliteit in combinatie met eersteklas service en vakkundige montage, dan kiest u voor de producten van Solarlux en plaatsing door Serre Bouw Brabant.

Quality Partners van Solarlux

De producten van Solarlux staan voor hoogstaande kwaliteit. Als klant verwacht u dan natuurlijk ook een hoogstaande plaatsing. Om over de gehele branche een gelijkblijvende en hoge kwaliteit van alle Solarlux producten te waarborgen, heeft Solarlux een select aantal Quality Partners aangewezen. Deze Quality Partners, waaronder Serre Bouw Brabant, worden bijzonder intensief getraind.

Serre Bouw Brabant als SOLARLUX® Quality Partner

Serre Bouw Brabant is door Solarlux Nederland gekozen als één van de 11 Quality Partners. In de regio Noord-Brabant, Limburg en een gedeelte van Gelderland zijn wij de enige Solarlux Quality Partner. Woont u in één van deze provincies en bent u van plan te kiezen voor de Solarlux-kwaliteit? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over onze service en u kunt meteen een aantal Solarlux producten zien in onze showroom.

Al onze medewerkers zijn uitgebreid opgeleid en worden op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen Solarlux. Zo weet u zeker dat uw Solarlux producten goed toegepast worden.

Solarlux bij Serre Bouw Brabant 

Serre Bouw Brabant heeft glazen vouwwanden, balkonbeglazing, veranda’s, serres en terraskamers van Solarlux.

Solarlux terraskamer

De terraskamers van Solarlux bieden zowel openheid en bescherming. Een terraskamer is in feite een veranda of terrasoverkapping die wordt gecombineerd met een volglazen vouwwand.  

Solarlux serre

Of u nu een bestaande woning heeft of een nieuwbouwhuis: een Solarlux serre kan aan ieder huis gebouwd worden. Iedere Solarlux serre is immers uniek en wordt aangepast op de situatie van uw woning.

Solarlux vouwwand

Met een Solarlux vouwwand haalt u veel licht in uw woning. De Solarlux vouwwanden kunt u de hele pui openvouwen, waardoor u het gevoel van buiten naar binnen haalt. Deze vouwwanden staan bekend om hun speciaal ontworpen, duurzame RVS loopwerk en rails. Deze garanderen een vouwwand die soepel geopend en gesloten kan worden.

SOLARLUX® kwaliteit en eersteklas service van Serre Bouw Brabant

De hoogste kwaliteit in combinatie met eersteklas service en een vakkundige montage. Dat zijn de criteria die een succesvolle onderneming kenmerken. Het Quality Partner-programma van fabrikant Solarlux, marktleider van glazen vouwwanden en aanbouwen, brengt deze vereisten bijzonder sterk tot uiting. 

Om over de gehele branche een gelijkblijvend hoge kwaliteit voor Solarlux-producten te waarborgen, worden alle Quality Partners bijzonder intensief geschoold en verkrijgen zij na het succesvol afsluiten van de training het keurmerk ‘gecertificeerd Solarlux Quality Partner’.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant