Solarlux Quality Partner in Brabant: Serre Bouw Brabant

Solarlux dealer: Serrebouw Brabant

Solarlux staat voor hoge kwaliteit. Deze kwaliteitsstandaard wordt niet alleen doorgevoerd op productniveau, maar ook op het gebied van service en advies. Solarlux heeft daarom een select aantal Quality Partners gekozen. Serre Bouw Brabant is één van die Quality Partners van Solarlux. In Noord-Brabant en Limburg is Serre Bouw Brabant zelfs de enige Solarlux Quality Partner!

Solarlux maakt al meer dan dertig jaar glazen vouwwanden, serres en geveloplossingen. Ook benieuwd naar de Solarlux producten van Serre Bouw Brabant?

Wat is Solarlux?

Solarlux is een Duits familiebedrijf uit de buurt van Osnabrück dat gespecialiseerd is in glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing. Alle producten van Solarlux worden in eigen fabriek ontwikkeld. Daarnaast worden ze uitvoerig getest en geproduceerd.

SOLARLUX® producten

In 1983 onstond het idee voor een lichtdoorlatende ruimte met maximale openingsmogelijkheden. Dit leidde tot het ontwerp van de vouwwand die, in tegenstelling tot een schuifpui, bijna volledig geopend kan worden. De missie van Solarlux is dan ook het realiseren van lichtdoorlatende ruimtes en individuele woonwensen van glas. Solarlux staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Hier staan de hoogste kwaliteitseisen dan ook in iedere fase van de productie centraal. Een product van hoge kwaliteit moet ook door professionele monteurs geplaatst worden. Daarom kiest Solarlux hun Quality Partners met de grootst mogelijke zorg uit.

Wat is Solarlux?

Solarlux is een Duits familiebedrijf uit de buurt van Osnabrück. Solarlux is gespecialiseerd in glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing. Alle producten van Solarlux worden dan ook in eigen fabriek ontwikkeld. Daarnaast worden ze uitvoerig getest en geproduceerd.

In 1983 ontstond het idee voor een lichtdoorlatende ruimte met maximale openingsmogelijkheden. Dit leidde tot het ontwerp van de vouwwand die, in tegenstelling tot een schuifpui, bijna volledig geopend kan worden. De missie van Solarlux is dan ook het realiseren van lichtdoorlatende ruimtes en individuele woonwensen van glas.

Hoge kwaliteit

Solarlux staat dus bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Hier staan de hoogste kwaliteitseisen dan ook in iedere fase van de productie centraal. Een product van hoge kwaliteit moet ook door professionele monteurs geplaatst worden. Daarom kiest Solarlux hun Quality Partners met de grootst mogelijke zorg uit. 

Solarlux Quality Partner

Wat betekent het precies om één van de Solarlux Quality Partners te zijn? Als Quality Partner van Solarlux staat Serre Bouw Brabant garant voor de beste service en kwaliteit. Door regelmatige trainingen blijven we op de hoogte van de nieuwe Solarlux producten. Maar misschien nog wel belangrijker: wij kunnen een professionele afwikkeling en vakkundige montage van uw opdracht garanderen. Door te kiezen voor Serre Bouw Brabant als een Solarlux Quality Partner kiest u dus voor een echte professional.

SOLARLUX® kwaliteit en eersteklas service van Serre Bouw Brabant

De hoogste kwaliteit in combinatie met eersteklas service en een vakkundige montage. Dat zijn de criteria die een succesvolle onderneming kenmerken. Het Quality Partner-programma van fabrikant Solarlux, marktleider van glazen vouwwanden en aanbouwen, brengt deze vereisten bijzonder sterk tot uiting. 

Om over de gehele branche een gelijkblijvend hoge kwaliteit voor Solarlux-producten te waarborgen, worden alle Quality Partners bijzonder intensief geschoold en verkrijgen zij na het succesvol afsluiten van de training het keurmerk ‘gecertificeerd Solarlux Quality Partner’.

Showroom


Informatie aanvragen Serrebouw Brabant