Aluminium deuren

Waarom aluminium deuren

Aluminium deuren

Het grote voordeel van aluminium deuren? Ze hoeven niet geschilderd te worden! Dit maakt een aluminium deur erg onderhoudsvriendelijk. Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Door die sterkte kan je in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken.

Kleuren

Zoals voor het volledige assortiment van Serre Bouw Brabant geldt, leveren wij onze kozijnen in ruim 200 verschillende RAL-kleuren. De binnen- en buitenzijde kunnen beide in een eigen kleur gemaakt worden (Bi-Color). De meeste kleuren zijn ook leverbaar in een matte uitvoering of in een structuurlak.

Uiterlijk

Er zijn verschillende profieltypen mogelijk bij aluminium deuren. Zo zijn er bijvoorbeeld vlakke profielen, maar u kunt ook kiezen voor een renovatieprofiel of het staal-renovatieprofiel. Het uiterlijk van het renovatieprofiel vertoont veel overeenkomsten met houten kozijnen, terwijl een staal-renovatieprofiel meer op stalen kozijnen lijkt. Een vlak profiel heeft dan ook een moderner en strakker karakter.

Serre Bouw Brabant

Met een eventuele bouwtekening van uw nieuwbouw of bestaande pand kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen voor aluminium deuren. Uiteraard is een gesprek bij u op locatie ook mogelijk. Wij leveren maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en verbouw. U kunt hierbij denken aan de volgende producten:

  • Aluminium voordeuren;
  • Aluminium achterdeuren;
  • Schuifdeuren van aluminium;
  • Dubbele aluminium draaideuren;
  • etc.

Beglazing

Tegenwoordig worden bijna alle deuren en kozijnen geleverd met HR++ argon gas gevuld glas = isolatie waarde 1.1 K/wrd met een spouw breedte van 15mm. Dit draagt bij aan het leefcomfort van van de woning of het pand. Ook het toepassen van zonwerende beglazing is een goede keus. U houdt dan tot 60% stralingswarmte buiten maar behoudt toch maximaal licht in de achterliggende ruimte.

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk het fotoalbum.

Voor meer informatie met betrekking tot aluminium kozijnen kijk dan op onze kozijn website: www.aluminiumkozijnen.eu of www.alumiant.nl.