Aluminium raamkozijnen

Waarom aluminium raamkozijnen

Kozijnen raamkozijnen

Op zoek naar onderhoudsvriendelijke kozijnen? Denk dan eens aan aluminium raamkozijnen! Het grootste voordeel van deze kozijnen is dat ze niet geschilderd hoeven te worden en dus erg onderhoudsvriendelijk zijn. Aluminium is veelzijdig, licht en sterk en door die sterkte kan je in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken.

Waarom aluminium raamkozijnen?

Benieuwd naar de voordelen van aluminium raamkozijnen? Lees dan hier verder.

Kleuren 

Zoals voor het volledige assortiment van Serre Bouw Brabant geldt, leveren wij onze kozijnen in ruim 200 verschillende RAL-kleuren worden, waarbij de binnen- en buitenzijde ieder afzonderlijk hun eigen kleur kunnen hebben (Bi-Color). De meeste kleuren ook leverbaar zijn in een matte uitvoering of een structuurlak.

Uiterlijk

Er zijn verschillende profieltypen mogelijk, zoals vlakke profielen maar ook het renovatieprofiel en het staal-renovatieprofiel. Het uiterlijk van het renovatieprofiel vertoont veel overeenkomsten met houten kozijnen en dat van het staal-renovatieprofiel van stalen kozijnen. Een vlak profiel heeft echter een meer modern en strak karakter.

Serre Bouw Brabant is er voor nieuwbouw en renovatie projecten zowel particulier als zakelijk

Met een eventuele bouwtekening van uw nieuwbouw of bestaande pand kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Uiteraard is een gesprek bij u op locatie ook mogelijk. Wij leveren maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en verbouw, waarbij u kunt denken aan de volgende producten:
• Ramen en deuren;
• Draaikiepramen;
• Schuifpuien;
• Vouwwanden;
• Balkonbeglazing;
• Vliesgevels.

Beglazing

Tegenwoordig worden bijna alle kozijnen geleverd met HR++ argon gas gevuld glas = isolatie waarde 1.1 K/wrd met een spouw breedte van 15mm. Dit draagt bij aan het leef comfort van van de woning of het pand. Ook het toepassen van zonwerende beglazing is een goed keus. U houdt dan tot 60% stralingswarmte buiten maar behoudt toch maximaal licht in de achterliggende ruimte.

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk het fotoalbum.

Voor meer informatie met betrekking tot aluminium kozijnen kijk dan op onze kozijn website: www.aluminiumkozijnen.eu of www.alumiant.nl