Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Producten en merken van Serre Bouw Brabant

Met de producten van Serre Bouw Brabant kunnen wij aan nagenoeg al uw wensen voldoen, of u nu op zoek bent naar een serre, veranda of lichtstraat Serre Bouw Brabant heeft het! Bij een bezoek aan onze showroom kunt u een aantal van onze producten opgesteld zien en kunnen wij u de verschillende mogelijkheden tonen. Met een eventueel door u meegebrachte bouwtekening, maten en/of foto’s van de bestaande situatie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en voor u een prijsopgaaf maken. Vervolgens kunnen we in een tweede gesprek bij u thuis de situatie bekijken en doorspreken. Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Een prijsindicatie vooraf is niet mogelijk, dit in verband met de verschillende mogelijkheden, zoals keuze van materiaal en de toe te passen constructies.

Lees meer over: 

Graag tot ziens in onze showroom!

Hier vindt u een selectie uit ons assortiment:

Serre

Mocht u meer informatie wensen dan horen wij dit graag. Bezoek ook one fotoalbum voor meer ideeën.

 

Veranda

Op deze pagina vindt u alles over verandas. Mocht u meer informatie wensen dan horen wij dit graag. Bezoek ook ons fotoalbum voor meer ideeën.

Aluminium kozijnen

Op deze pagina vindt u alles over kozijnen.Mocht u meer informatie wensen dan horen wij dit graag. Bezoek ook ons fotoalbum voor meer ideeën.

 

Lichtstraten

Op deze pagina vindt u alles over lichtstraten. Mocht u meer informatie wensen dan horen wij dit graag. Bezoek ook ons fotoalbum voor meer ideeën.

Vouwwanden

Op deze pagina vindt u alles over vouwwanden. Mocht u meer informatie wensen dan horen wij dit graag. Bezoek ook ons fotoalbum voor meer ideeën.

   

Zonwering

Op deze pagina vindt u alles over zonwering. Mocht u meer informatie wensen dan horen wij dit graag. Bezoek ook ons fotoalbum voor meer ideeën.

 

Back to Top