Fotoalbum kozijnen

Serre Bouw Brabant

Foto's kozijnen

Aluminium kozijnen hebben als grootste voordeel dat ze niet geschilderd hoeven te worden. Dit maakt deze kozijnen erg onderhoudsvriendelijk. Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Door die sterkte kan je in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken.

Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u de verschillende mogelijkheden tonen. Op basis van de door u meegebrachte bouwtekening, maten en/of foto’s van de bestaande situatie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we een prijsopgaaf maken. In een tweede gesprek bij u thuis bekijken we de situatie. Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Een prijsindicatie vooraf is niet mogelijk door de vele mogelijkheden. Denk daarbij aan de keuze van materiaal en de toe te passen constructies. 

Meer informatie over kozijnen?

Bezoek dan onze kozijn-website www.alumiant.nl

Over Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Wij werken uitsluitend met aluminium. Ons werkgebied ligt in een straal van 100 km rondom Veghel.

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. Dat is ideaal voor het verkrijgen van de staallook die momenteel erg populair is! Bent u ook fan van de staallook?