Fotoalbum lichtstraten

Serre Bouw Brabant

Foto's lichtstraten

U wilt meer daglicht in uw woonkamer, keuken of aanbouw zonder dat dit ten koste gaat van de isolatiewaarde en inbraakwering. Een lichtstraat is dan de meest voor de hand liggende oplossing. Ook optisch is een lichtstraat voor uw huis een verrijking voor uw pand of woning. Lichtstraten zijn leverbaar in diverse modellen,kleuren en afmetingen.

Alleen bij Serre Bouw Brabant vind u een maatwerk lichtstraat tegen de prijs van een standaard lichtstraat. Lichtstraat modellen zoals lessenaarsdak, zadeldak en zadeldak met wolfseinde zijn veel voorkomend. Maar ook iedere ander model kan door Serre Bouw Brabant worden geproduceerd.

Over Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Wij werken uitsluitend met aluminium. Ons werkgebied ligt in een straal van 100 km rondom Veghel.

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. Dat is ideaal voor het verkrijgen van de staallook die momenteel erg populair is! Bent u ook fan van de staallook?