Fotoalbum serres

Serre Bouw Brabant

Foto's serres

Met een serre vergroot u uw woning. Bent u op zoek naar meer woonruimte? Dan is een serre dus de ideale oplossing! Bovendien kunt u met een serre de lichttoetreding naar uw woning ook nog eens aanzienlijk vergroten.

Een beslissing over de aanpassing of uitbreiding van uw woning neemt u natuurlijk niet zomaar. U wilt het liefst eerst een hoop inspiratie op doen en wat schetsen of ideeën op papier zetten. Bij Serre Bouw Brabant helpen we u graag bij dit proces. Wij wijzen u op de voor- en nadelen van verschillende constructies. Graag denken we ook mee om eventuele verrassingen of knooppunten in het ontwerp vooraf te tackelen. “Less is more” is een term die je in serre land steeds meer hoort. Mocht u er na het ontwerp nog steeds niet uit zijn dan kunt u altijd een bezoek brengen aan een referentie adres bij u in de buurt. Serre Bouw Brabant bouwt jaarlijks 60 serres en veranda’s dus er is er altijd één bij u in de buurt.

Over Serrebouw Brabant

Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Wij werken uitsluitend met aluminium. Ons werkgebied ligt in een straal van 100 km rondom Veghel.

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. Dat is ideaal voor het verkrijgen van de staallook die momenteel erg populair is! Bent u ook fan van de staallook?

De voordelen van aluminium steel look: 

  • Uitstraling van staal, comfort van aluminium
  • IJzersterk en onderhoudsvrij materiaal
  • Geen zware draaidelen
  • Aluminium isoleert beter dan staal
  • Sfeervol uiterlijk dat past bij verschillende bouwstijlen
  • Geen roestvorming