Fotoalbum vouwwanden

Serre Bouw Brabant

Foto's vouwwanden

Vouwwanden zijn dé oplossing voor uw ruimte! Heeft u bijvoorbeeld een opening in de muur en zoekt naar een mooie oplossing om hier zoveel mogelijk doorloopruimte te behouden? Of hebt u een horecazaak en wilt u uw terras door laten lopen tot aan de keuken? In al deze gevallen is een SOLARLUX® vouwwand de perfecte oplossing.

Alle medewerkers van Serre Bouw Brabant zijn uitgebreid opgeleid en worden regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van het complete assortiment van SOLARLUX®. Zo bent u, als u kiest voor Serre Bouw Brabant, verzekerd van de juiste toepassing van de SOLARLUX® producten en kunt u maximaal genieten van uw vouwwand, serre of terraskamer.

Over Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit bewaken en ervoor zorgen dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Wij werken uitsluitend met aluminium. Ons werkgebied ligt in een straal van 100 km rondom Veghel.

Bij Serre Bouw Brabant werken we met aluminium. Dit materiaal is ijzersterk, onderhoudsarm en isoleert goed. In combinatie met triple glas wordt dit alleen nog maar beter! Ook is aluminium ideaal voor het verkrijgen van het slanke profiel. Door de sterkte van aluminium kan men in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken. Dat is ideaal voor het verkrijgen van de staallook die momenteel erg populair is! Bent u ook fan van de staallook?