De prijs van een Solarlux vouwwand

Wat kost een glazen Solarlux vouwwand?

Solarlux vouwwanden

Een vouwwand is de ideale oplossing om uw huis en tuin in elkaar over te laten lopen. Doordat de wand bijna volledig uit glas bestaat ontstaat er een prachtig uitzicht op uw tuin. Zo heeft u, zelfs wanneer u binnen zit, het gevoel dat u een beetje buiten bent.

De Solarlux vouwwanden zijn trendy en zorgen ervoor dat er altijd veel daglicht uw woning binnenkomt. Als Solarlux Quality Partner kunnen we bij Serre Bouw Brabant de perfecte vouwwand voor uw plaatsen. Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar de prijs van zo’n vouwwand. Toch is dit niet gemakkelijk te zeggen. De prijs van een vouwwand is namelijk volledig afhankelijk van uw wensen en eisen.

Verschillende varianten

De glazen vouwwanden van Solarlux zijn in allerlei verschillende varianten verkrijgbaar. Wilt u dat de deuren naar binnen of naar buiten openen? Hoe lang moet de glazen vouwwand worden? Allemaal vragen die een belangrijke rol spelen bij de uiteindelijke prijs van uw glazen Solarlux vouwwand. Bij Serre Bouw Brabant werken we dan ook niet met prijslijsten voor de glazen vouwwanden van Solarlux. Net als onze serres en veranda’s zijn de Solarlux vouwwanden maatwerk. Wij leveren daarom graag een passende offerte aan. Zo weet u ook écht waar u aan toe bent.

Solarlux vouwwanden bij Serre Bouw Brabant

Serre Bouw Brabant is Solarlux Quality Partner. Al onze medewerkers zijn opgeleid en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Solarlux. Benieuwd naar de Solarlux vouwwanden die wij kunnen plaatsen bij u thuis?

Meer informatie over de prijs van glazen vouwwanden

Wij willen uw woondromen graag uit laten komen. Er is altijd wel een Solarlux vouwwand te vinden die perfect bij uw woning past. We gaan daarom ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Aan de hand daarvan adviseren we u graag en maken we een persoonlijke offerte op.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de vouwwanden van Solarlux!

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie