Ecoline en Highline van Solarlux

Aluminium vouwwanden van hoogwaardige kwaliteit

Glazen vouwwand van Solarlux

Serre Bouw Brabant is één van de Solarlux Quality Partners in Nederland. Wij leveren daarom serres, veranda’s en vouwwanden van Solarlux. De vouwwanden van Solarlux staan bekend om hun fraaie uiterlijke en grote gebruiksgemak. Bij Serre Bouw Brabant kennen we de vouwwanden van Solarlux door en door. Ook zo’n mooie overgang van buiten naar binnen? Bekijk dan eens de Ecoline of Highline van Solarlux. Bij Serre Bouw Brabant kunnen we deze aluminium vouwwand voor u plaatsen.

Solarlux is de bedenker van de vouwwand. Sinds de introductie van de glazen vouwwand zijn ze echter niet gestopt met het ontwikkelen van hun product. Solarlux is altijd op zoek naar perfectie door spraakmakend design te combineren met optimaal gebruiksgemak. De Ecoline en Highline vouwwanden van Solarlux worden gekenmerkt door hun slanke profiel. Ook de thermische isolatie en vlakke vloerrails voor een naadloze overgang tussen tuin en huis.

“De vouwwanden van Solarlux staan bekend om hun fraaie uiterlijke en grote gebruiksgemak.”

Glazen vouwwand van Solarlux: Ecoline en Highline

Met een glazen vouwwand van Solarlux creëren we extra wooncomfort bij u thuis. Deze vouwwand zorgt namelijk voor een prachtige overgang tussen uw huis en tuin. De Ecoline en Highline vouwwanden zijn voorzien van een nieuw profielvariant. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Die nieuwe profielvarianten zorgen ervoor dat er nieuwe ontwerpmogelijkheden zijn. Zo kunnen we in iedere woning een perfect passende vouwwand plaatsen. Net als bij andere vouwwanden van Solarlux is er ook in de Ecoline en Highline rekening gehouden met:

 • Duurzaamheid
 • Energiezuinigheid
 • Veiligheid
 • Optimale functionaliteit

De Ecoline en Highline vouwwanden worden gemaakt van aluminium. Door deze materiaalkeuze zijn er verschillende mogelijkheden in design en kleur. De Ecoline en Highline worden gekenmerkt door een smal profielaanzicht.

Kenmerken van de Ecoline vouwwand

 • Aluminium
 • Vleugelafmetingen: tot 3 meter hoog en 1 meter breed
 • Aanzichtsbreedte vleugelovergang: 99 millimeter
 • Uw > 1,1 W/m2K

Kenmerken van de Highline vouwwand

 • Aluminium
 • Vleugelafmetingen: tot 3,5 meter hoog en 1,1 meter breed
 • Aanzichtsbreedte vleugelovergang: 99 mm
 • Uw > 0,8 W/m2K

Geïsoleerde aluminium vouwwand

De glazen vouwwand is een perfect alternatief voor een schuifpui of openslaande tuindeuren. Het grote voordeel van een vouwwand is dat deze in zijn geheel geopend kan worden, waardoor er een nog grotere verbinding tussen uw tuin en woning zal ontstaan. Doordat de gehele wand uit glas zal bestaan heeft u ook mooi uitzicht op uw tuin wanneer het weer niet zo mooi is.

Oneindig veel mogelijkheden

Met de Ecoline en Highline kunt u uw Solarlux vouwwand naar wens samenstellen. Wilt u dat de deuren naar binnen of naar buiten openen? Moet de wand naar links of naar rechts vouwen? Bij Solarlux is aan ieder detail gedacht en kunt u uw wensen doorvoeren. De vouwwanden openen gemakkelijk: er zijn slechts enkele handelingen nodig om de wand in zijn geheel te openen door de loopwagentechniek. De RVS loopwagens hebben een dubbele rij groefkogellagers waardoor de wand soepel en geruisloos geopend kan worden.

De glazen vouwwand van Solarlux is niet alleen van extreem hoge kwaliteit, maar ook nog eens helemaal naar eigen wensen te configureren. Door de grote ontwerpvrijheid kunt u altijd een vouwwand creëren die bij uw woning past.

Award-winning vouwwand

De innovatieve lijn vouwwanden van Solarlux werd bekroond voor de optimale functionaliteit. Met de Ecoline en Highline wordt barrièrevrij wonen isolatiewaarden die aan de eisen van een passiefhuis voldoen. Ook aan de inbraakwering is gedacht.

Waar past de Ecoline of Highline glas-vouwwand?

Deze glas-vouwwanden van Solarlux zijn een geschikt gevelelement voor verbouwingen, nieuwbouw, aanbouw en uitbouwen…maar we zien ze ook als oplossing voor serres, winkels en horecagelegenheden. Door de vele combinatiemogelijkheden is deze vouwwand uniek.

Meer informatie over de Ecoline of Highline vouwwand van Solarlux?

Neem dan contact op met Serre Bouw Brabant. Als één van de Nederlandse Solarlux Quality Partners kunnen wij deze vouwwanden voor u plaatsen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie